Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Yılmaz, demokrasi şöleni kırıp dökmeden sonuçlanmalı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 30 Mart 2014 Yerel Yönetimler Seçimi’nde büyükşehir ve ilçe belediye başkanlıkları aday adaylarının mücadelesinin hayırlara vesile olmasını diledi. Seçim kampanyalarını tatlı...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2013 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2013 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Yılmaz, demokrasi şöleni kırıp dökmeden sonuçlanmalı
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 30 Mart 2014 Yerel Yönetimler Seçimi’nde büyükşehir ve ilçe belediye başkanlıkları aday adaylarının mücadelesinin hayırlara vesile olmasını diledi. Seçim kampanyalarını tatlı yarış ve demokrasi şöleni olarak nitelendiren Başkan Yılmaz, aday adaylarına şehre, etraflarındaki insanlara ve dostlarına zarar vermeyecek söz ve ifadeler kullanılmalarını gerektiği uyarısı yaparak, seçimin kırıp dökmeden sonuçlanmasını temenni etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, gelecek ay hizmet vermeye başlayan Özel Liman Hastanesi’nde yatırımcı işadamları tarafından verilen kahvaltı programına katıldı. Kahvaltıya Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, hastanenin kurucu ortaklarından Dr. Hayati Ergör ve iş adamı Mehmet Ekim’in yanı sıra iş adamları ve davetliler büyük ilgi gösterdi.

Özel Liman Hastanesi’nin kurucu ortaklarından Dr. Hayati Ergör, hastanenin 1 ay sonra hizmet vermeye başlayacağını kaydetti. Programda konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yerel seçim gündeminin ve heyecanının her geçen gün arttığını belirterek, sürece ilişkin düşüncelerini dile getirdi. Aday adaylarına tavsiyelerde de bulunan Başkan Yılmaz, “Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığı adaylığı için demokrasi mücadelesi veren arkadaşlarımız ortaya çıktılar, bu işe talibiz dediler. Şimdi bunun mücadelesini veriyorlar. Bütün aday adayı arkadaşlarımızın bu mücadelesinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Arzu ettiğimiz şeyin kendimiz için iyi olacağını zannederiz. Ama iyi olup olmayacağını da yalnız Allah bilir. Bu nedenle ‘İyi olması mümkünse Allah nasip etsin’ demek lazım. Bu niyetle hem büyükşehir hem de ilçe başkanlıkları için ortaya çıkan arkadaşlarımızın niyetlerinin de hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. “ dedi.

Tatlı yarışın başladığını hatırlatan Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, “Bu bir demokrasi şölenidir. Bunun sonuçlarının kırılıp dökülmeden, şehrimizin her hangi bir bedel ödemeden sonuçlanmasını diliyorum. Burada bize düşen şey, soğukkanlılığımızı, Ağırbaşlılığımızı bu sürecin gelişmesi esnasında şehrimize, etrafımıza, dostluklarımıza zarar vermeyecek söz ve ifadeler kullanılması gerektiğine inanıyorum. Ben de her zaman buna dikkat etmişimdir. Benden kaynaklanan hiçbir zaman incitici durum olmayacaktır. Benim müdahale edebildiğim, önünü kesebildiğim ölçekle olanları da kesmek görevimdir diye düşünüyorum.“ değerlendirmesinde bulundu.

DİKENSİZ GÜL BAHÇESİ YOK
Samsun’u hep birlikte geleceğe şehirde yaşayan insanların taşıyacağını vurgulayan Başkan Yılmaz, “Dikensiz gül bahçesi yok. Bu mücadeleyi verenler kazanıyor. Dostluklarımız daim olsun. Başka Samsun yok. Başkaları da yok ki gelip Samsun’u geleceğe taşısın. Biz geleceğimiz olan çocuklarımız için çalışıyoruz. Bu hepimizi ilgilendiriyor. Samsun’da bugünü yarını nasıl verimli hale getiririm çabası, bitmek tükenmek bilmeyen hırsımız değildir. Çocuklarımıza iyi bir gelecek, iyi bir Samsun bırakmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.