Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

OMÜ’de Mezuniyet Sergisi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerinin eserlerinden oluşan ’Mezuniyet Sergisi’ açıldı.OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi’nde açılan sergide, dördüncü...

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 18:43
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 18:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerinin eserlerinden oluşan ’Mezuniyet Sergisi’ açıldı.
OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi’nde açılan sergide, dördüncü sınıf öğrencilerinin ve öğrencilere destek amaçlı öğretim üyelerinin yaklaşık 650 çalışması yer alıyor. Serginin açılışına OMÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Sevgi Soylu Koyuncu, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Açılıştan önce çeşitli yarışmalara katılan öğrencilere ödülleri verilerek açılış pastası kesildi. Daha sonra açılış yapılarak sergi salonları gezildi.
"AİLELER DE ÇOCUKLARININ NASIL BİR YERDE EĞİTİM ALDIĞINI GÖRMÜŞ OLUYOR"
Açılıştan sonra bir açıklama yapan Prof. Sevgi Soylu Koyuncu, "Dört yıl boyunca öğrencilere öğrettiğimiz bilgilerin örneklerini paylaşarak hem alttan gelen öğrencilere bir kaynak teşkil etmesini hem de bir serginin nasıl açılacağını göstermeyi amaçlıyoruz. Aileler de burada. Onlar da çocuklarının nasıl bir yerde eğitim aldığı ve ne gibi çalışmalar yaptığını görüyorlar" dedi.
OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi’nde açılan Mezuniyet Sergisi 1-10 Haziran tarihlerinde gezilebilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.