Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okula gidemeyen çocuklar için konser verdiler

Okula gitme imkanı olmayan çocuklara destek için bir araya gelen sanatçılar konser verdi. Konserden elde edilen gelirin tümünün, Sulukule Gönüllüleri Derneği aracılığıyla çocukların eğitim-öğrenimlerine harcanacağı belirtildi.’Çocuklarımız...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2017 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2017 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Okula gidemeyen çocuklar için konser verdiler

Okula gitme imkanı olmayan çocuklara destek için bir araya gelen sanatçılar konser verdi. Konserden elde edilen gelirin tümünün, Sulukule Gönüllüleri Derneği aracılığıyla çocukların eğitim-öğrenimlerine harcanacağı belirtildi.

’Çocuklarımız için söylüyoruz’ adıyla maddi sıkıntılardan dolayı okula gidemeyen çocuklar için bu yıl 4’üncüsü düzenlenen konser, Ortaköy’de gerçekleştirildi. Konsere çok sayıda kişi katıldı. Konsere giriş ücreti karşılığında Umut Ol Derneği tarafından bağış makbuzu kesildi. Toplanan para ise yeni eğitim döneminde imkanı olmayan çocukların okul giderleri için kullanılmak üzere Sulukule Gönüllüleri Derneği’ne verilecek. Proje kapsamında gerçekleştirilen konserle ilgili mekan sahibinin ve sanatçıların hiçbir ücret almadığı belirtildi. Sanatçı Alex Tataryan seslendirdiği şarkılarıyla kendisini dinleyenlere eğlenceli saatler yaşattı. Tataryan’a Çilem Duman, Arda Erdoğan ve etkinliğin sahibi Selma Büyükdağ da eşlik etti.

“Gecenin tüm geliri çocuklarımızın eğitimi için kullanılacak”

Selma Büyükdağ yaptığı konuşmasında çocukların eğitim hayatlarına devam edebilmesi için bu etkinliği düzenlediklerini söyledi. Büyükdağ, “Bu projenin amacı, müziğin birliğiyle güzel insanları bir araya getirerek dostlarımızın desteği ile birlikte ihtiyacı olan çocuklarımıza destek olmaktır. Gecenin tüm geliri, Sulukule Gönüllüler Derneği aracılığı ile bölgedeki çocuklarımızın eğitimi için kullanılacaktır. Yapılan yardımlarla ilgili Umut Ol Derneği tarafından bağış makbuzu kesildi. Bu gecede gönüllü olarak sahne alan sanatçı dostumuz Alex Tataryan’a teşekkür ediyorum. Gecenin düzenlenmesi için mekanla ve sanatçılarla beni bir araya getiren Ömer Kurt’a ve mekanını ücretsiz olarak etkinliğimize açan Cenk Tevet’e sonsuz teşekkürler. Basınla bizi buluşturan ve bu gecenin çok daha fazla insana duyurulmasına destek olan Ayça Bulut’a da teşekkür ediyorum. Eminim ki yeni öğrenim dönemine kadar bir çok hayırsever, dernek başkanımıza ulaşarak yardımlarını ileteceklerdir” diye konuştu.

Sulukule Gönüllüleri Derneği, risk altındaki, dezavantajlı, ayrımcılık mağduru gruplara yönelik hak temelli faaliyetlerleriyle tanınıyor. Dernek, okulda beslenme desteği, eğitim bursu, okul atölyeleri şeklinde birçok farklı çalışmalar yapıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.