Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğretmenlerin gösterisi beğeni ile izlendi

Balıkesir’in Edremit ilçesinde “Değerlerimizle Adım Adım” projesi kapsamında öğretmenler günü sahnelenen “Her şeye Değer” ve “Öyküsüyle Türküsüyle” adlı tiyatro ve müzik dinletisinin tekrarı Şükrü Tunar Kültür merkezinde...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2017 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2017 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öğretmenlerin gösterisi beğeni ile izlendi

Balıkesir’in Edremit ilçesinde “Değerlerimizle Adım Adım” projesi kapsamında öğretmenler günü sahnelenen “Her şeye Değer” ve “Öyküsüyle Türküsüyle” adlı tiyatro ve müzik dinletisinin tekrarı Şükrü Tunar Kültür merkezinde sahnelendi.

Seyircilerden büyük alkış alan tiyatro ve müzik dinletisine öğrenciler, veliler, öğretmenler, okul yöneticileri, iktidar partisi temsilcileri, hayırsever Fernur Sözen, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Tunçer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç ve İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız “Bizleri bugün burada harika bir programla buluşturan başta İlçe Milli Eğitim Müdürüm Yusuf Koç’a ve programda görev alan öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Değerler eğitimini çok güzel anlatan tiyatro ve türkü dinletisi tek kelimeyle harikaydı” dedi.

Sunuculuğunu Şehit Mustafa Serin Fen Lisesi Müdürü Hikmet Haşlak’ın yaptığı gecede senaryosunu Şehit Hamdi bey İlkokulu Müdürü Nazan Özateş’in yazdığı ve oynadığı tiyatro grubunda Sibel Çay, Haluk avcı, Fatma Tayfur sahne aldı. Müzik grubunda ise, Mustafa Çakmak, Mustafa Kocabay, Ceyhun Güllü, Ali Çağatay Atılgan, Kerem Biner, Bahadır Ankul, Alper Ulutürk, Dilara Güler, Yusuf Tatar, Turgay Geyik, Hikmet Haşlak, Alev Tekeoğlu ve Fetiye Yıldırım yer aldı.

Programın sonunda görev alan öğretmenlere teşekkür belgesi verildi. Günün anısına İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç tarafından bir tablo takdim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.