Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrencilerden Dünyaya Saygı Temalı Müzik Ve Dans Şöleni

Bahçeşehir Okulları öğrencileri İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen Bahçeşehir Okulları 22. yıl Müzik Gecesi’nde daha temiz ve yaşanabilir bir dünya için şarkılarını söyledi.Bahçeşehir Okulları 22. Yıl Müzik Gecesi’nde Bahçeşehir...

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2016 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2016 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bahçeşehir Okulları öğrencileri İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen Bahçeşehir Okulları 22. yıl Müzik Gecesi’nde daha temiz ve yaşanabilir bir dünya için şarkılarını söyledi.
Bahçeşehir Okulları 22. Yıl Müzik Gecesi’nde Bahçeşehir Okulları öğrencilerinden oluşan koro ve orkestra yerli ve yabancı parçaların yanı sıra çeşitli yörelerden seslendirdikleri yerel ezgilerle izleyicileri Türkiye’nin renkleri ile buluşturdu. “Dünyaya Saygı” temasıyla düzenlenen gecede öğrenciler söyledikleri şarkıların yanı sıra sergiledikleri dans şovlarıyla da izleyicilere görsel bir şölen sundu.
GECEDE İLK KEZ VİDEO MAPPING ANİMASYON GÖSTERİSİ YAPILDI
Müzik gecesinin açılışı, Türkiye’de ilk kez bir okul tarafından kullanılan video mapping animasyon gösterisiyle yapıldı. “Kelebek Etkisi” isimli video mapping animasyon gösterisinde küçük sanılan dokunuşların bile dünyanın geleceğinde büyük etkiler oluşturabileceği mesajı verildi. Geceye katılan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel’e ise öğrenciler tarafından gecenin temasını uygun bir hediye verildi. Gecede görev alan öğrenciler, Enver Yücel adına geçtiğimiz yıllarda yanan Marmaris’in Serendi bölgesindeki ormanlara katkı olarak diktikleri 500 fidanın sertifikasını kendisine takdim etti. Müzik gecesinde konuşma yapan Enver Yücel, Bahçeşehir Okullarının temel ilkelerinden birinin çevre olduğunu söyledi ve dikilen 500 fidanın karşılığında, öğrenciler adına 5 bin fidan dikeceğinin müjdesini verdi.
EĞİTİM VE SOSYAL AKTİVİTELER İÇ İÇE
Etkinlik öncesinde konuşan Bahçeşehir Okulları Genel Müdürü Devrim Karaaslanlı, ‘’Bu sene 22. yılımızın Müzik Gecesini düzenliyoruz. Gecemizin teması ise çevre. Çocuklarımıza daha temiz ve güvenilir bir çevre bırakmak istediğimiz için bu temayı seçtik. Bugün sahnede bine yakın çocuğumuzdan oluşacak bir koro olacak. Gösteride ilk kez video mapping kullanacağız. Bunun yanı sıra 4 bine yakın velimiz izleyici olarak burada yer alıyor. Programın içinde yabancı ve Türkçe şarkılar, bireysel performanslar var. Bizim kurduğumuz ve enstrümanların çocuklar tarafından çalındığı 150 kişilik bir çocuk orkestrası da ekibin bir parçası’’ dedi. Sözlerine, çocukları hem eğitim hem de sosyal açıdan desteklediklerini belirterek devam eden Karaaslanlı, ‘’Çocuklarımızı hem akademik anlamda hem İngilizce anlamında hem de sanat ve sosyal aktivite anlamında dolu dolu yetiştirmek istiyoruz’’ ifadelerinde bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.