Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrencilerden "Canlı Şiddet" Sergisi

İnegöl Belediyesi ile Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu iş birliğiyle “Kadına Şiddete Hayır” konulu fotoğraf sergisi açıldı. Her öğrenci, usta tiyatrocular gibi çektiği fotoğrafı canlandırdı.Öğrencilerin fotoğraflarının...

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2016 19:08
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2016 19:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öğrencilerden "Canlı Şiddet" Sergisi
İnegöl Belediyesi ile Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu iş birliğiyle “Kadına Şiddete Hayır” konulu fotoğraf sergisi açıldı. Her öğrenci, usta tiyatrocular gibi çektiği fotoğrafı canlandırdı.
Öğrencilerin fotoğraflarının yer aldığı sergide kadınların uğradığı şiddet gözler önüne serildi. Minibüs şoförü tarafından tecavüz edilerek hunharca katledilen üniversite öğrencisi Özgecan’ın durumu da bir öğrenci tarafından fotoğrafa yansıtıldı. Tekstil Teknolojisi Programı öğrencilerinin rol aldığı “Kadına Şiddete Hayır” fotoğrafları duygulandırdı. Sergi açılışında konuşan Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı Öğretim Görevlisi Beyhan Yazçayır, “Bu serginin gayesi, öğrencilerimizin sosyal sorumluluk bilincini geliştirmelerini sağlamak” dedi.
Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ise, “İnegöl Belediyesi olarak geçmişten beslenip geleceği inşa etmek, doğal estetiği insan estetiği ile buluşturmak için çalışıyoruz. Birçok kültür faaliyetin merkezi haline gelen İnegöl Kent Müzesi sergilere ev sahipliği yapıyor” diye konuştu.
Konuşmaların ardından giydikleri tişörtlerle “şiddete hayır” yazısını oluşturan öğrenciler, şiddetin son bulmasını diledi. Daha sonra kendi fotoğraflarını canlandıran öğrenciler büyük ilgi çekti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.