Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Odunpazarı’nın çocuk tiyatrosu da start verdi

Süpervizörlüğünü usta sanatçı Ayşen Gruda’nın yaptığı Odunpazarı Belediyesi Çocuk Tiyatrosu, “Sokak Kedileri” adlı oyunla Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde prömiyer yaptı.Reha Bilgen tarafından kaleme alınan “Sokak Kedileri”...

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2016 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2016 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Odunpazarı’nın çocuk tiyatrosu da start verdi
Süpervizörlüğünü usta sanatçı Ayşen Gruda’nın yaptığı Odunpazarı Belediyesi Çocuk Tiyatrosu, “Sokak Kedileri” adlı oyunla Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde prömiyer yaptı.
Reha Bilgen tarafından kaleme alınan “Sokak Kedileri” adlı oyunun yönetmenliğini ise Ömer Burak Ünal yaptı. Yüzlerce minik izleyicinin katıldığı prömiyer, miniklere unutulmaz dakikalar yaşattı. Oyuncuların muhteşem performansı ise miniklerin hayranlığını kazandı. Bir grup yaramaz sokak kedisinin hikayesinin anlatıldığı “Sokak Kedileri” adlı oyunda, dostluk, arkadaşlık ve iyilik mesajları veriliyor. Bol müzik ve danslı oyunda ayrıca sokak hayvanları için farkındalık oluşturmak hedefleniyor. Biletlerinin Yunusemre ve Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nden temin edildiği “Sokak Kedileri” oyunu, salı ve çarşamba günleri sahnelenerek minik izleyiciler ile buluşmaya devam edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.