Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nostaljik suluboya resim sergisi Gaziantep’te açıldı

Ressam Mustafa Bencan’ın geçmişten günümüze Gaziantep adlı nostaljik esintiler taşıyan suluboya resim sergisi açıldı.Ressam Mustafa Bencan’ın geçmişten günümüze Gaziantep adlı suluboya resim sergisi bir alış veriş merkezi girişinde...

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2016 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2016 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ressam Mustafa Bencan’ın geçmişten günümüze Gaziantep adlı nostaljik esintiler taşıyan suluboya resim sergisi açıldı.
Ressam Mustafa Bencan’ın geçmişten günümüze Gaziantep adlı suluboya resim sergisi bir alış veriş merkezi girişinde açıldı. Eski siyah - beyaz Gaziantep fotoğrafların renkli suluboya resimlerinden oluşan sergi, sanatseverler tarafından beğeni ile izlendi.
Ressam Mustafa Bencan, sergi sonrası yaptığı açıklamada, 50 - 55 yıldır resim yaptığını ve 15 tane kişisel resim sergisini açarken amacının kaybolup gitmekte olan eski Gaziantep sokaklarını resimlerde yaşatma olduğunu belirtti. Bencan, ”Daha yapılacak bir sürü sokak ve yıkılmış evlerimiz var. Evlerimizin iç mekanlarını nasıl olduğunu nasıl yaşamları olduğunu öğrenmemiz lazım. Bundan sonraki bölümler de evlerin iç mekanlarını sergi halinde sunacağım. Evlerde yapılan kına geceleri ve düğün yerleri sergi etmeye çalışacağım” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.