Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Ne Seninle Ne Sensiz" oyunu izleyenleri kahkahaya boğdu

Kartal Belediyesinin kültür sanat etkinlikleri kapsamında sanatseverlerle buluşturduğu ’Ne Seninle Ne Sensiz’ adlı oyun izleyenleri kahkahaya boğdu.Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün düzenlediği Kasım ayı etkinlikleri...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2016 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2016 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kartal Belediyesinin kültür sanat etkinlikleri kapsamında sanatseverlerle buluşturduğu ’Ne Seninle Ne Sensiz’ adlı oyun izleyenleri kahkahaya boğdu.
Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün düzenlediği Kasım ayı etkinlikleri kapsamında Tiyatro Ak’la Kara oyuncularının ’Ne Seninle Ne Sensiz’ adlı tiyatro oyunu, Soğanlık Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Oyuna Maltepe Ceza İnfaz Kurumu Jandarma Tabur Komutanı Yarbay Cemil Özdemir ve eşi, Kartal Cumhuriyet Savcısı Ali Pehlivanoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Sadettin Topal ve eşi, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Disiplin Kurulu Üyesi Tamer Vurun, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Erdal Kıskanç ve eşi, Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar ile Kartallı sanatseverler katıldı.
Hilal Çelenk’in yazıp Savaş Özdural’ın yönettiği oyunda Zeynep Gülmez, Yosi Mizrahi, Buket Dereoğlu ve Fatih Gülnar izleyenleri kahkahalara boğdu. Kartallıların büyük beğenisini kazanan ve 90 dakika süren oyunda, evlilik müessesine hiciv yolu ile bakılarak evliliğin bir ödün verme kurumu olduğunu ve devam ettirmek için çiftlerin birbirine anlayışlı olması gerektiği izleyicilere aktarıldı. 2 perdelik komedi, seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.