Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nata Vega Outlet AVM Çalgı Çengi ekibini Ankaralılarla buluşturdu

Nata Vega Outlet AVM yöneticileri, düzenledikleri gala gecesi ile Çalgı Çengi İkimiz filminin başrol oyuncularını Ankalılarla buluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2017 00:23
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2017 00:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Nata Vega Outlet AVM yöneticileri, düzenledikleri gala gecesi ile Çalgı Çengi İkimiz filminin başrol oyuncularını Ankalılarla buluşturdu.

Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi yöneticilerinin organize ettiği programda, Çalgı Çengi İkimiz filminin başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir Ankaralı sanatseverlerle bir araya geldi. Düzenlenen gala gecesinde, Kural ve Cemcir’e yoğun ilgi gösteren Ankaralılar, AVM içini ve sinema salonunu hınca hınç doldurdu. AVM içine kurulan sahneye vatandaşların alkışları arasında çıkan ikili, hayranlarını tek tek selamladı ve hatıra fotoğrafları çekindi.

Film gösteriminin öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Cemcir, “Sadece bu AVM’de satılan bilet sayısı bizim Çalgı Çengi’nin ilk filminin sayısı. Aslında biz ikinci filmi çekmek istedik anlaştık da bazı yapımcılarla. Sözleşme imzaladık, sonra onu kutladık ama kısmet ve nasip dediğimiz iki dane kelime gerçekten çok belirleyici kelimeler” şeklinde konuştu.

“Hayalimizi yaşıyoruz”

Cemcir, “kendi hikayemiz” diye ifade ettiği Çalgı Çengi serisinin ikinci filminin 6 yıl aradan sonra çekilmesi hakkında, “Düğün Dernek rekor kırınca, ‘Seyirciye haksızlık etmeyelim, onun devamını çekelim. Ondan sonra kendi hikayemize dönelim’ dedik. Üçüncü haftamıza giriyoruz aynı ilk haftaki gibi seyircimiz var. Hayalimizi yaşıyoruz esasında” dedi.

Filmin diğer başrol oyuncusu Ahmet Kural, serinin devam edip etmeyeceği yönündeki bir soru üzerine, “Hiçbir filmin sonu yok. ‘Bundan sonra bu filmi çekmeyeceğim’ diye bir şey de yok. 6 senedir çekmeye çalışıyorduk, 6 sene sonra nasip oldu” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.