Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MYO öğrencileri müze evi gezdiler

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı 2. Sınıf öğrencileri Öğr. Gör. Kerim Aktaş koordinatörlüğünde emekli Öğretmen Hüseyin Çelik’in kurduğu müze evi gezdiler.Hüseyin Çelik, öğrencilere müzede...

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 09:19
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 09:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MYO öğrencileri müze evi gezdiler

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı 2. Sınıf öğrencileri Öğr. Gör. Kerim Aktaş koordinatörlüğünde emekli Öğretmen Hüseyin Çelik’in kurduğu müze evi gezdiler.

Hüseyin Çelik, öğrencilere müzede sergilenen eserlerin hangi döneme ait olduğu, eserlerin ne ifade ettikleri ve o dönemin özellikleri hakkında bilgiler verdi. Sungurlu MYO Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri “Sanat ve Yaratıcılık” dersi kapsamında müze eğitimi konusunu yerinde görerek Hüseyin Çelik’in eserleri tanıtmasını merakla izlediler.

Emekli Öğretmen Hüseyin Çelik Sungurlu’da öğrencileriyle müze evini ziyaret eden ilk grubun Sungurlu Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi öğrencileri olduğunu, bundan gurur duyduğunu ve çok mutlu olduğunu ifade etti.

Ziyaret sonunda Öğr. Gör. Kerim Aktaş ve öğrenciler, kendilerine müze evini gezme imkânı tanıyan Hüseyin Çelik’e emek ve gayretlerinden dolayı teşekkür ettiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.