Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mültecilerin Dramı Sergiye Yansıdı

Ressam Tolga Boztoprak’ın ’Mülksüz’ isimli sergisi, Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu. Mültecilerin dramını konu alan sergiye, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.Ressam Tolga Boztoprak, ’Mülksüz’ isimli...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ressam Tolga Boztoprak’ın ’Mülksüz’ isimli sergisi, Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu. Mültecilerin dramını konu alan sergiye, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Ressam Tolga Boztoprak, ’Mülksüz’ isimli sergisi ile sanatseverlerle buluştu. Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi ev sahipliğinde gerçekleşen sergiye Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Ressam Tolga Boztoprak ve çok sayıda sanatsever katıldı. Mültecilerin ve evsizlerin yaşadığı trajik olayları konu alan sergiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
"RESİMLER OLDUKÇA ETKİLEYİCİ"
Yaşanan dramları konu alan sergideki resimlerin oldukça etkili olduğunu belirten Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, “Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde böylesine güzel bir sergiye ev sahipliği yapıyor olmak gerçekten onur verici bir olay” şeklinde konuştu.
’Mülksüz’ sergisi, 12 Nisan, Salı gününe kadar Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.