Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Motosiklet tutkunları Bergama’da buluştu

Bergama Belediyesi’nin MKSF Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu ile birlikte düzenlediği, Bergama Ticaret Odası’nın katkı sağladığı bu yıl ilkini düzenlenen ‘Motosiklet Festivali’, Türkiye’nin her yerinden gelen motosikletçileri...

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2016 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2016 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Motosiklet tutkunları Bergama’da buluştu
Bergama Belediyesi’nin MKSF Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu ile birlikte düzenlediği, Bergama Ticaret Odası’nın katkı sağladığı bu yıl ilkini düzenlenen ‘Motosiklet Festivali’, Türkiye’nin her yerinden gelen motosikletçileri Bergama’da buluşturdu.
Bergama Kleopatra Güzellik Ilıcasında 70ler 80ler ve 90lar konsepti ile hazırlanan konserler, DJ performansları, Dünya Mirası Bergama’da çevre gezileri, Stunt Showlar ve eğlenceli yarışmalarla motor tutkunlarına güzel bir eğlence yaşattı. “1. International Bergama Retro Motofest” adıyla düzenlenen festivalde Cem Karaca, Barış Manço ve Erkin Koray gibi birçok ismin şarkılarını yorumlayan “Retrobüs” grubu ve “İstanbul Band” konseri ile eğlenen motosikletçiler, DJ Berna Öztürk ve DJ Sıtkı Erkek müzik performansları ile oldukça müzik dolu dakikalar yaşadı.
UNESCO Dünya Mirası Bergama’nın tarihi ören yerlerini ve tarihi çarşılarını da gezen motor tutkunları Kızıl Avlu’nun bahçesinde Stund Rider Umut Kestane’nin motoruyla sergilediği “Extrem Stunt Show” ve akrobasi gösterisini ilgiyle izledi.
DJ Berna Öztürk motosikletçileri uçurdu
1. International Bergama Retro Motofest kapsamında sahne alan DJ Berna Öztürk sergilediği performansı ile motosikletçileri kendinden geçirdi. Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, DJ Berna Öztürk’e festival kapsamında sahne almasından dolayı Bergama’ya özgü Parşömenden yapılmış teşekkür plaketi verdi.
Bu yıl ilki düzenlenen motosiklet festivalinin Bergama’ya ayrı bir renk kattığını belirten Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, “Türkiye’nin farklı yerlerinden çok sayıda motosikletçi Dünya Mirası Bergama’da buluştu ve bizler için farklı ve renkli bir etkinlik oldu. İnşallah önümüzdeki yıl da yine güzel bir organizasyonla bu festivali Bergama’da gerçekleştiririz. Katılan ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.