Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MAKÜ’de görsel şölen

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Halk Oyunları Topluluğu tarafından düzenlenen ‘MAKÜ Halk Oyunları Topluluğu ve Burdur Bale Sanat Merkezi Dans Gösterisi’, Konferans ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi. MAKÜ Halk Oyunları...

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2019 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2019 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MAKÜ’de görsel şölen

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Halk Oyunları Topluluğu tarafından düzenlenen ‘MAKÜ Halk Oyunları Topluluğu ve Burdur Bale Sanat Merkezi Dans Gösterisi’, Konferans ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi.

MAKÜ Halk Oyunları Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Nurgül Mıhladız yönetiminde gerçekleştirilen ve Burdurlu dans severler tarafından da yoğun ilgi gören etkinlik, bale gösterisi ile başladı. Modern, solo ve karma bale gösterilerinin ardından Latin dans ekibi tarafından dans performansı sergilendi. Zeybek ve çiftetelli gösterisinin ardından MAKÜ Halk Oyunları ekibinden Şefika Çağlayan Aras tarafından modern dans gösterisi ve Emir Acar tarafından ferace zeybeği sergilendi.Gösteri, 17. Uluslararası Süper Lig Stilize Dalda Türkiye Birincisi olan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Halk Oyunları Ekibinin gösterisi ile son buldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.