Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kurmalı, kitabını Esas 67 AVM’de hayranları için imzaladı

Şair Mustafa Kurmalı, ’Gidersen’ isimli şiir kitabını Zonguldak’ta Esas 67 Burda AVM’de hayranları için imzaladı.Şair Mustafa Kurmalı, Esas 67 Burda AVM’de ’Gidersen’ isimli şiir kitabı için imza günü düzenledi. 83 şiirden oluşan...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2016 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2016 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şair Mustafa Kurmalı, ’Gidersen’ isimli şiir kitabını Zonguldak’ta Esas 67 Burda AVM’de hayranları için imzaladı.
Şair Mustafa Kurmalı, Esas 67 Burda AVM’de ’Gidersen’ isimli şiir kitabı için imza günü düzenledi. 83 şiirden oluşan ’Gidersen’ isimli kitabıyla hayranlarının karşısına çıkan Kurmalı, geçmişten bu yana yazdığı şiirlerini kitabında buluşturduğunu ifade etti.
Yoğun bir kalabalığın yaşandığı imza gününde konuşan Kurmalı, "Şiir ve şiir dünyasına ilk kez merhaba diyorum. Herkesin hayatında cümleler vardır; kendini ifade etmek istediği. Herkesin hayatında yaşanmışlıklar vardır. Yaşanmışlıkları paylaşmak ister. Biz de kelimelerle kendimizi ifade etmenin yolunu bulduk. Daha önce resimle anlatıyorduk. Bu sefer kelimeleri tercih ettik. Umarım kelimeler doğru yerde, doğru şekilde anlaşılır. Kitabımızın ismi ’Gidersen.’ Umarım okuyucular beğenir ve alkışlarlar. Bir sanatçının, bir yazarın, bir şairin en büyük beklentisi alkıştır. Umarım beğenilir. Kitap 88 sayfa, 83 şiirimiz var. Toplumla, aşkla alakalı, acıyı, içinde her şeyi olan bir kitap oldu. Dilerim beğenilir, dilerim biz de yazmaya devam ederiz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.