Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kozikoğlu: “Yazmak Öfkeden Kurtulma Yöntemidir”

Yazar Tülin Kozikoğlu, Küçük Okurlarıyla Kitapları Ve Yazarlık Üzerine Konuştu. Kozikoğlu, “sanat, Spor Gibi Yazmak Da Öfkeden Kurtulma Yöntemidir” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kozikoğlu: “Yazmak Öfkeden Kurtulma Yöntemidir”
Yazar Tülin Kozikoğlu, küçük okurlarıyla kitapları ve yazarlık üzerine konuştu. Kozikoğlu, “Sanat, spor gibi yazmak da öfkeden kurtulma yöntemidir” dedi.
Nilüfer Belediyesi Kütüphaneler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Çocuklara Kitap Söyleşileri’nin bu ayki konuğu Tülin Kozikoğlu oldu. Nazım Hikmet Kültürevi ve Üçevler Kütüphanesi’nde düzenlenen iki ayrı söyleşide 350 çocukla bir araya gelen yazar, öğrencilerle sohbet ederek kitaplarından hikayeler okudu. Daha önce öğrencilere dağıtılan ‘Sabırsız Sinek Feza’, ‘İnatçı Kirpi Mina’ ve ‘Öfkeli Örümcek Rıza’ kitaplarla ilgili söyleşide, yazar Kozikoğlu, minik okurlarıyla sohbet etti. Büyük bölümü soru cevap şeklinde gerçekleşen söyleşide Kozikoğlu, öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Herkesin aynı hikayeyi farklı yazabileceğini vurgulayan Kozikoğlu, “Her insanın hayal dünyası, bakış açısı, gözlemi farklıdır. Onun için aynı olayı yaşayan insanlar bunu farklı kağıda dökebilir. Sanat, spor gibi yazmak da öfkeden kurtulma yöntemidir. Yazarak da içinizdeki öfke veya sevgiyi kağıda dökebilirsiniz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.