Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Komik Para Oyununa Görkemli Prömiyer

Odunpazarı Belediyesi Tiyatro Topluğu tarafından sahnelenen “Komik Para” isimli tiyatro oyunu, düzenlenen gala programı ile ’perde’ dedi.Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen gala programına Eskişehir Vali...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Komik Para Oyununa Görkemli Prömiyer
Odunpazarı Belediyesi Tiyatro Topluğu tarafından sahnelenen “Komik Para” isimli tiyatro oyunu, düzenlenen gala programı ile ’perde’ dedi.
Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen gala programına Eskişehir Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve çok sayıda sanat sever katıldı.
Ray Cooney’in kaleme aldığı, Haldun Dormen’in Türkçe’ye çevirdiği "Komik Para" adlı oyunun yönetmenliğini Şehir Tiyatroları sanatçılarından Mete Ayhan ve Hakkı Kuş üstlendi.
İşinden evine dönerken metroda çantası değişen bir adamın başından geçen korku dolu ve komik olayların anlatıldığı oyun, insanın para uğruna nelerden vazgeçebileceğini, türlü türlü yalanlar uydurabileceğini, akla bile gelmeyecek komik olaylar dizisi ile aktarıyor.
İNADINA SANAT YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Büyük ilgi gören Komik Para’nın gala programında yaptığı konuşmada Odunpazarı Belediyesi Tiyatro Topluluğu üyelerini başarılı sahne performansları için kutlayan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, “İnadına sanat yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Odunpazarı Belediyesi Tiyatro Topluluğu üyelerinin başarılı performanslarıyla adeta bir kahkaha tufanına dönüşen “Komik Para” her hafta perşembe günü sanatseverlerle buluşacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.