Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızılay’daki Patlamada Şehit Olan Dura, Fotoğraflarıyla Yaşayacak

Edirne’de, Vakıf Haftası kapsamında, Selimiye Vakıflar Müzesi’nde fotoğraf sergisi açıldı.Ankara Kızılay’da teröristlerce gerçekleştirilen bombalı saldırıda şehit olan Vakıflar Genel Müdürlüğü Başmüfettişlerinden Oğuzhan...

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne’de, Vakıf Haftası kapsamında, Selimiye Vakıflar Müzesi’nde fotoğraf sergisi açıldı.
Ankara Kızılay’da teröristlerce gerçekleştirilen bombalı saldırıda şehit olan Vakıflar Genel Müdürlüğü Başmüfettişlerinden Oğuzhan Dura’nın kendi objektifiyle çektiği fotoğrafları etkinlik kapsamında Edirne’de sergilendi.
Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün Vakıf Haftası kapsamında açtığı fotoğraf sergisi, Oğuzhan Dura’nın kendisinin çekmiş olduğu fotoğraflar ağabeyi İsmail Hakkı Dura’dan temin edilerek gerçekleştirildi.
"ADINI BU SERGİDE YAŞATMAK İSTEDİK"
Programda konuşan Edirne Vakıflar Bölge Müdürü Osman Güneren, Vakıf Haftası kutlamalarında farklı bir etkinliğe imza atmak istediklerini belirterek, "Çok gönülden yapmak istediğimiz, büyük bir üzüntümüzü tekrardan hatırladığımız ama bugün vesilesiyle unutmayacağımız bir etkinlik. Vakıflar Genel Müdürlüğü Başmüfettişlerinden Oğuzhan Dura 13 Mart 2016 günü Ankara Kızılay’daki patlamada maalesef şehit oldu. Benim dönem arkadaşımdı, çok kıymetli ve dürüst bir insandı, kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Bugün kendi objektifinden çektiği fotoğraflardan oluşan serginin açılışı için buradayız. Adını bu sergi ile yaşatmak istedik. Bu sergimiz Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün diğer bölge müdürlüklerinde de dolaşacak. İlk defa Edirne’de açılıyor" dedi.
Şehit olan Oğuzhan Dura’nın ağabeyi İsmail Hakkı Dura ise, “Tabii ki kayıp büyük, ama böyle bir etkinlikle kalıcı anılarıyla göçüp gitmesi bu dünyadan bizi en mutlu eden şey. Arkadaşlarının böyle bir jest ile böyle bir anı bırakmaları bizim için çok değerli, bu sergi eşsiz bir anı olarak kalacaktır. Başta Osman Güneren olmak üzere emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Oğuzhan Dura’nın kendi objektifinden oluşan toplam 35 fotoğraftan oluşan sergi kurdele kesilerek açıldı. Öte yandan etkinlikler kapsamında, Edirne Ulu Cami’de Cuma Namazı sonrası cemaate 2 bin kişilik etli pilav ve ayran ikram edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.