Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kırşehir’li gazeteciye Mersin’de ‘onur ödülü’

Kırşehir’li gazeteci Mersin’in Erdemli Belediyesi tarafından 3.’sü düzenlenen Kızkalesi Medya Günleri ödül töreninde ‘Onur Ödülü’ aldı.Erdemli İlçe Kaymakamı Avni Kula tarafından ödülünü alan gazeteci Semra Yılmaz, düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2017 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2017 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kırşehir’li gazeteciye Mersin’de ‘onur ödülü’

Kırşehir’li gazeteci Mersin’in Erdemli Belediyesi tarafından 3.’sü düzenlenen Kızkalesi Medya Günleri ödül töreninde ‘Onur Ödülü’ aldı.

Erdemli İlçe Kaymakamı Avni Kula tarafından ödülünü alan gazeteci Semra Yılmaz, düzenlenen törende onur ödülüne layık görülmesinin kendisini mutlu ettiğini ifade etti.

Yılmaz, “Kırşehir’de görev yapan bir gazeteci olarak ödül almak beni mutlu etti. Hem yaşadığım şehir hem de çalıştığım Aşıkpaşa Gazetesi adına gurur duydum.

Daha önceki dönemlerde de Kayseri’de düzenlenen Bölgesel Medya Yarışması’nda tasarım ve mizanpaj dalında 3.’lük ödülünü almıştım”dedi.

Medya ve Kadının konuşulduğu çalıştay da 38 dalda yerel basın çalışanlarının projeleri ve yaptığı haberler değerlendirildi.

Gülgün Feyman’ın kadın konulu sunumunda Neşet Ertaş’ın ‘Analar insandır biz insanoğlu’ sözünü söyleyerek Kırşehir Aşıkpaşa Gazetesi ekibinin de bayan olduğunu açıklayan Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Turpçu’ya da plaket verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.