Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kırkpınar festivalinde muhteşem final

Edirne Belediye Başkanlığının organizasyonuyla gerçekleştirilen 656’ncı Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali, Sarayiçi ve Barış Parkı’nda düzenlenen konserlerle sona erdi. Ömür Gedik, Derya Uluğ ve Evet Ne Söylüyorduk Edirnelilere...

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2017 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2017 11:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kırkpınar festivalinde muhteşem final

Edirne Belediye Başkanlığının organizasyonuyla gerçekleştirilen 656’ncı Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali, Sarayiçi ve Barış Parkı’nda düzenlenen konserlerle sona erdi. Ömür Gedik, Derya Uluğ ve Evet Ne Söylüyorduk Edirnelilere muhteşem bir gece yaşattı.

656’ncı Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali, yağlı güreşlerin yapıldığı Sarayiçi ve Barış Parkı’nda düzenlenen konserlerle son buldu. Edirne, festival kapsamında birbirinden değerli sanatçıları ağırladı. Sarayiçi’nde düzenlenen konserde ilk olarak Ömür Gedik sahne aldı. Hayranlarına en güzel şarkılarını seslendiren Ömür Gedik, Edirne’yi çok sevdiğini söyledi.

Ömür Gedik’in ardından Derya Uluğ, Sarayiçi’nde hayranlarıyla buluştu. Yüzlerce kişiye eğlenceli dakikalar yaşatan Derya Uluğ, konserinde duygusal şarkılara da yer verdi. 656’ncı Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivaline renk kattığı için Derya Uluğ’a teşekkür eden Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, sanatçıyı tekrar Edirne’de görmek istediklerini söyledi.

Festivalin son akşamında suni gölet olarak da bilinen Barış Parkı’nda da konser düzenlendi. ‘Evet Ne Söylüyorduk’ isimli grup, Barış Parkı’nda unutulmaz bir konsere imza attı. Yaklaşık 3 saat boyunca hayranları için birbirinden güzel şarkılar seslendiren grup, Edirne’de konser vermekten dolayı duydukları mutluluğu dile getirdi. Edirnelilerin ‘Evet Ne Söylüyorduk’ isimli grubu çok sevdiklerini belirten Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, grubu yeniden Edirne’de görmek istediklerini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.