Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

’Kibrit Çöpleri’ edebiyat ve fotoğrafı bir araya getirdi

Yolları fotoğraf ile Murathan Mungan’ın Kibrit Çöpleri kitabında kesişen 14 katılımcı, Yalçın Savuran’ın proje yürütücülüğünde oluşturdukları Kibrit Çöpleri sergisini sanatseverlerin beğenisine sundu.Nilüfer Belediyesi Nazım...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2017 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2017 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
’Kibrit Çöpleri’ edebiyat ve fotoğrafı bir araya getirdi

Yolları fotoğraf ile Murathan Mungan’ın Kibrit Çöpleri kitabında kesişen 14 katılımcı, Yalçın Savuran’ın proje yürütücülüğünde oluşturdukları Kibrit Çöpleri sergisini sanatseverlerin beğenisine sundu.

Nilüfer Belediyesi Nazım Hikmet Kültürevi Yeraltı Galerisi, edebiyat ve fotoğraf sanatını bir araya getiren bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Murathan Mungan’ın ‘Takribi ve vasati kıpkısa öyküler’ diyerek başladığı Kibrit Çöpleri öykü kitabı, Yalçın Savuran’ın proje yürütücülüğünde 14 katılımcıya ilham kaynağı oldu. Kitapta yer alan 80 öyküyü okuyan katılımcılar, öyküden alımladıklarını fotoğraf karelerine yansıtarak Kibrit Çöpleri sergisini açtı.

Hakkı Arca, Özden Altan, Selma Düzdokur, Tuba Erdem, Emine Ay Erol, Hülya Hacızade, Nevzat Mutlu, Fatoş Pekseren, Zekiye Sayar, İsmail Şeker, Meriç Arzu Utku, Pelin Yılmaz, Gülşah Özerel Yılmaz ve Özdemir Zoroğlu’nun fotoğraflarının yer aldığı Kibrit Çöpleri sergisinin açılışına Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Rahşan Duygu Tursun ve çok sayıda davetli katıldı.

Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Rahşan Duygu Tursun, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in selamını ileterek, fotoğraf ve edebiyat sanatını bir araya getiren Kibrit Çöpleri sergisinin katılımcılarını tebrik etti. Tursun, proje yürütücüsü Yalçın Savuran’a da katkılarından dolayı teşekkür ederek çiçek verdi.

Sergi, 7 Nisan Cuma gününe kadar Nilüfer Belediyesi Nazım Hikmet Kültürevi Yeraltı Galerisi’nde sanatseverlerin izlenimine açık kalacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.