Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kent Belleğini Canlandırma Toplantılarında kültür-sanat dergileri konuşuldu

Tepebaşı Belediyesi’nin Kent Belleğini Canlandırma Toplantıları Devam Ediyor. Özdilek Sanat Merkezi’nde Düzenlenen Etkinlikle Eskişehir’in Kültür, Sanat, Edebiyat Dergileri Konuşuldu.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2016 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2016 10:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kent Belleğini Canlandırma Toplantılarında kültür-sanat dergileri konuşuldu
Tepebaşı Belediyesi’nin Kent Belleğini Canlandırma Toplantıları devam ediyor. Özdilek Sanat Merkezi’nde düzenlenen etkinlikle Eskişehir’in kültür, sanat, edebiyat dergileri konuşuldu.
Eğitimci yazar Necmettin Koç, bir süredir araştırmasını yaptığı ve kitaplaştırdığı Eskişehir’in Kültür, Sanat ve Edebiyat Dergilerini kent insanının yaşamına kattıklarıyla birlikte katılımcılar ile paylaştı. Söyleşiyi, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve çok sayıda katılımcı takip etti. Söyleşide konuşan Necmettin Koç, dergilerin, bir kentin sanatsal üretimine önemli katkılar sunduğunun altını çizerek; “Dergicilik çok zor bir iş, bu kitabın asıl mesajı dergi emekçilerine saygıdır. Her kentin kültürünün oluşmasında o kentin kültür ve sanat dergilerin mutlaka katkısı oluyor ve dergicilik kültürel bir birikim oluşturuyor. Kenti onlar biçimlendiriyor. Dergilerin kentlerin değişiminde gelişiminde önemli etkileri vardır. Geçmişte bu daha da etkiliydi. Gelişen teknoloji ile birlikte bunun önemi azaldı. Şimdi elektronik dergicilik var” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.