Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KBT’ den “Düğün Evi Oyun Evi”

Kepez Belediye Tiyatrosu’nun(KBT) yeni sezon oyunlarından “Düğün Evi Oyun Evi” oyununun aralık ayında da sanatseverlere sunulacağı bildirildi.KBT çocuklara ve yetişkinlere yönelik birbirinden güzel oyunlarla seyircisinin karşısına çıkıyor....

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2017 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KBT’ den “Düğün Evi Oyun Evi”

Kepez Belediye Tiyatrosu’nun(KBT) yeni sezon oyunlarından “Düğün Evi Oyun Evi” oyununun aralık ayında da sanatseverlere sunulacağı bildirildi.

KBT çocuklara ve yetişkinlere yönelik birbirinden güzel oyunlarla seyircisinin karşısına çıkıyor. Yeni sezon oyunlarından, “Düğün Evi Oyun Evi” adlı tiyatro oyunu perdelerini araladığı ilk günden itibaren seyircilerin yoğun ilgisini gördü. Prof.Dr. Nurhan Karadağ’ın derlediği ve Aylin Arslan’ın yönettiği oyun seyircisini hem güldürüyor, hem de düşündürüyor. Seyircilerinde tiyatro oyununa dahil edildiği “Düğün Evi Oyun Evi” izleyenleri anlatımları ile Anadolu’nun kucağına götürüyor.

Köy seyirlik oyunlarından derlendi

“Düğün Evi Oyun Evi” adlı tiyatro oyunu çok eski yıllardan beri Anadolu Köylerinde eğlenme amacı taşıyan ve aynı zamanda hiciv dolu köy seyirlik oyunlarından derlendi. Aslında halan bazı köy düğünlerinde varlığını sürdürse de günümüzde unutulmaya yüz tutmuş değerlerimizi yeniden hatırlatmaya davet ediyor. “Düğün Evi Oyun Evi” 15 Aralık (Cuma) ve 16 Aralık Cumartesi günü saat 20.00’da Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde tiyatro severleri bekliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.