Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayserili müzisyenler İzmir’i coşturdu

Kayseri’de doktorluk yapan Sema ve Sinan Karaoğlu çiftinin kurduğu Akademi Müzik Ekibi, İzmir’de verdiği konserle katılımcıları coşturdu.Refiye ve Nurettin Karaoğlu Eğitim Sağlık ve Kültür Vakfı (RENKEV) ile İzmir ve Ege Bölgesi Sivas...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2017 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2017 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayserili müzisyenler İzmir’i coşturdu

Kayseri’de doktorluk yapan Sema ve Sinan Karaoğlu çiftinin kurduğu Akademi Müzik Ekibi, İzmir’de verdiği konserle katılımcıları coşturdu.

Refiye ve Nurettin Karaoğlu Eğitim Sağlık ve Kültür Vakfı (RENKEV) ile İzmir ve Ege Bölgesi Sivas Dernekleri Federasyonu (İZEBSİDEF) tarafından ortaklaşa olarak, Ege Üniversitesi MÖTBE Konferans Salonunda düzenlenen konserde, Kayseri’de doktorluk yapan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Sinan Karaoğlu ile eşi Dermatoloji ve Cilt Sağlığı Uzmanı Uzm. Dr. Sema Karaoğlu sahne aldı.

Açılış konuşmasını yapan Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Karaoğlu, “Ben Sivaslıyım ve bundan dolayı gururluyum. 108 gün ülkemizin ilk başkenti olmuş bir şehrin evladıyız. 1914’ten tutun da 2017’ye kadar oynanan oyunlara bakın, hükumetler değişti ama bunlar değişmedi. Bizler o yüzden vatandaş olarak daha uyanık olmak zorundayız. O yüzden her zaman eğitime önem vermemiz gerektiğini düşünüyoruz. Bu nedenle de RENKEV’i kurduk. Babamız Nurettin Karaoğlu rahmetli oldu, o her zaman bizim duayenimizdi. Kendisini de rahmetle anıyoruz. Annemiz Refiye Karaoğlu’nu da Allah başımızdan eksik etmesin. Onlardan aldığımız eğitim aşkını vakfımız aracılığıyla sürdürmeye çalışıyoruz. Vakfımız vatana ve millete hayırlı olsun” dedi.

Başkan Zeki Karaoğlu’nun konuşmasının ardından, Sema ve Sinan Karaoğlu çifti sahne aldı. Akademi Müzik, Türkiye’nin Doğusundan Batısına tüm yörelerin türküleri ile katılımcıları coşturdu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.