Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam Soğukoluk’un "Kınalı Kuzu"su Kitap Setine Girdi

Sinop’un Durağan ilçesini tanıtmak için hazırlanan hikaye seti içinde bir de, Durağan Kaymakamı Turan Soğukoluk’un kaleme aldığı "Kınalı Kuzu" isimli bir hikaye yer alıyor.Durağan ilçesinin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla "Şehri...

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaymakam Soğukoluk’un "Kınalı Kuzu"su Kitap Setine Girdi
Sinop’un Durağan ilçesini tanıtmak için hazırlanan hikaye seti içinde bir de, Durağan Kaymakamı Turan Soğukoluk’un kaleme aldığı "Kınalı Kuzu" isimli bir hikaye yer alıyor.
Durağan ilçesinin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla "Şehri ile Mehmet Durağan’ı Keşfet" isimli bir hikaye seti hazırlandı. 16 hikayeden oluşan kitap setinin içinde Durağan Kaymakamı Turan Soğukoluk’un kaleme aldığı "Kınalı Kuzu" bir hikaye yer alıyor.
"16 YENİ YAZAR VE BİR DE KALICI ESER BIRAKMANIN MUTLULUĞUNU HİSSEDİYORUZ"
Kitap seti için düzenlenen imza töreninde bir konuşma yapan Kaymakam Turan Soğukoluk, "Durağan ilçemizin 16 farklı güzelliğini geleceğimizin teminatı çocuklarımıza tanıtmak ve onlara kimlik ve aidiyet duygusu oluşturmak amacıyla 16 kitaptan oluşan hikaye setimizi yayımlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. ’Kınalı Kuzu’ isimli hikaye kitabı ile ilk yazarlık heyecanını yaşadığım bu günde; Durağan ilçemize 16 yeni yazar ve bir de kalıcı eser bırakmanın mutluluğunu hissediyoruz. Tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerimizin ilçemizde en çok kullanılan Şehri ve Mehmet isimleri ile anlatıldığı hikayelerimizin bütün çocuklarımıza faydalı olmasını temenni ediyorum. Kitabım basımı ve yayımlanmasında emeği geçen bütün öğretmenlerimize, basımı gerçekleştiren Ufuk Okçu ve Hakan Okçu beylere ve Milli Eğitim Müdürümüz Nazım Yurdagül’e teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.