Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kasım Alper Özdemir: "TEK Hedefim Şiiri Yeni Nesillere Sevdirebilmek"

Altıncı şiir kitabı Aşk Yüreğinde Saklı’yı geçtiğimiz aylarda çıkartan Kasım Alper Özdemir, İstanbul’daki okuyucularıyla Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi’nde düzenlediği şiir dinletisi ve imza etkinliğinde buluştu.Kendi şiirlerinin...

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2016 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2016 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Altıncı şiir kitabı Aşk Yüreğinde Saklı’yı geçtiğimiz aylarda çıkartan Kasım Alper Özdemir, İstanbul’daki okuyucularıyla Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi’nde düzenlediği şiir dinletisi ve imza etkinliğinde buluştu.
Kendi şiirlerinin yanı sıra Mevlana ve Yunus Emre’den şiirleri de bu özel gecede yorumlayan ve genç nesle şiiri sevdirmek için mücadele ettiğini söyleyen Özdemir, dinletiye katılan misafirlere de teşekkür ederek, yeni kitabı Aşk Yüreğinde Saklı’yı imzalı olarak hediye etti.
Özdemir, iki aylık süreçte Eyüp’te birçok lisede, Bursa, Yozgat, Ordu, Çorum ve Amasya’da yüzlerce kişiyle buluşup yeni kitabını şiir dinletileri sonunda imzaladığını, ilerleyen günlerde yurt içi ve yurt dışındaki programlarının da devam edeceğini söyledi. Özdemir, gecenin sonunda yaptığı açıklamada ise, "Şu zor dönemde ülkemize, devletimize ve bayrağımıza sahip çıkmalıyız. Bizim gidecek başka bir yerimiz yok. Bu gece duamız dünya üzerinde zulüm gören bütün mazlumlara ve şehitlerimize olsun" dedi.
Gecede konuşan Amasya Ormanözü Derneği Başkanı Murat Elmacı, "Bu özel gecede memleketimizin gururu olan Kasım Alper Özdemir kardeşimizin yanında olduk. Hemşehrileri olarak onu destekliyor, ayrıca Fatih Belediye Başkanımız Mustafa Demir’e de etkinliğe destekleri için teşekkür ediyoruz" dedi.
Etkinliğe; ADEF Başkanı Saim Diken, Rumeli Balkan Federasyonu Başkan Vekili Ayhan Uygur, Taşova Dernekler Federasyonu Başkanı Mahir Doğru, Amasya Balkan Türkleri Derneği Başkanı Hüseyin Yazıcı ve birçok davetli katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.