Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karagöz Ve Hacivat Optimum’da

İzmir Optimum’un Ramazan etkinlikleri, kampanya ve özel gösterileri keyifli saatler geçirmek isteyen ziyaretçilerini bekliyor. Gelenekler unutulmaya yüz tutarken nesilden nesile devam eden Karagöz ve Hacivat gösterisi 18 Haziran Cumartesi saat 16.00’da...

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir Optimum’un Ramazan etkinlikleri, kampanya ve özel gösterileri keyifli saatler geçirmek isteyen ziyaretçilerini bekliyor. Gelenekler unutulmaya yüz tutarken nesilden nesile devam eden Karagöz ve Hacivat gösterisi 18 Haziran Cumartesi saat 16.00’da İzmirlilerle buluşuyor.
Türk geleneklerinin zengin kültür mirasından Karagöz ve Hacivat gölge oyunu ziyaretçilere Ramazan coşkusunu yaşatacak. İzmir Optimum’un meydanında sahne alacak olan Karagöz ve Hacivat izleyenleri tarihte bir yolculuğa çıkaracak.
ÇOCUKLAR KARAGÖZ VE HACİVAT İLE OPTİMUM’DA TANIŞACAK
Her yaştan ziyaretçi Optimum Outlet’te Ramazan ayı boyunca unutamayacakları sürprizlerle karşılaşacak. Çocuklar Ramazan ayı boyunca geleneksel değerlerler Optimum’da tanışma fırsatı yakalayacak. Eski Ramazanları aratmayacak eğlenceleriyle ziyaretçilerini mutlu etmeyi hedefleyen Optimum’da Karagöz ve Hacivat Cumartesi günü saat 16.00’da hafızalardan silinmeyecek bir gösteri ile konuklara geçmiş Ramazanların duygusunu yaşatacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.