Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Kaç Baba Kaç' Bakırköy'de

Bakırköy Belediyesi Tiyatroları Yunus Emre Kültür Merkezi'nde iki usta isim, Ray Cooney ve Haldun Dormen'i buluşturan 'Kaç Baba Kaç' adlı komedi oyununun galası yapıldı. Galaya çok sayıda ünlü tiyatrocu katıldı. Galanın sonunda oyuncuları...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2013 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2013 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'Kaç Baba Kaç' Bakırköy'de
Bakırköy Belediyesi Tiyatroları Yunus Emre Kültür Merkezi'nde iki usta isim, Ray Cooney ve Haldun Dormen'i buluşturan 'Kaç Baba Kaç' adlı komedi oyununun galası yapıldı. Galaya çok sayıda ünlü tiyatrocu katıldı. Galanın sonunda oyuncuları tek tek tebrik eden Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, kasım ayı ortalarında Bakırköy'ün opera binasına kavuşacağı müjdesini verdi.

Ray Cooney'in yazdığı, Haldun Dormen ve Kemal Uzun'un Türkçe'ye çevirdiği ve yine Haldun Dormen'in yönettiği 'Kaç Baba Kaç' adlı komedi oyununun galası, Bakırköy Yunus Emre Kültür Merkezi'nde yapıldı. Müşfik Kenter Sahnesi'nde 2 bölümden oluşan tiyatro oyununda Erol Ozan Ayhan, Emre Koç, Yonca Cevher, Ali Rıza Kubilay, Nurhayat Atasoy, Alper Kut, Nevşim Ayşen Erzat, Didem Germen, Zeynep Köse Şengünler, Bulut Akkale, Murat Şenol ve Aytekin Özen'in rol aldı. Oyunda işitme engelliler için simultane üstyazı uygulaması yapıldı.

'Kaç Baba Kaç'; kirli geçmişin en umulmadık anda nasıl ortalığa saçılabileceğini gözler önüne seren bir komedi.
Doktor David Morgan oldukça gergindir, kariyerinin en önemli sunumlarından birini yapmaya hazırlanmaktadır. Kariyerinin dönüm noktasını belirleyecek olan sempozyumun başlamasına oldukça kısa bir zaman kalmıştır. Morgan konuşmasının provasını yaptığı esnada geçmişten hiç beklenmedik bir misafir çıkagelir. Yıllar evvel yasak aşk yaşadığı Jane Tate onu görmek istemektedir. Üstelik Doktor'a vereceği bir de havadis vardır. Morgan'ın 18 yıl önce evlilik dışı yaşadığı ilişkiden bir çocuğu dünyaya gelmiştir. Genç adam, babası ile tanışmak ve ona kendini tanıtmak için hastaneye gelmiştir. Ancak babasını henüz tanımayan genç, hastaneye gelirken sarhoş ve ehliyetsiz araba kullandığı için polis tarafından aranmaktadır. Leslie, peşinde polisle hastane koridorlarında babasını aramaktadır. Üstelik Doktor Morgan'ın karısı da hastanededir. Konuşma yapmasına ise artık dakikalar kalmıştır. Morgan'ın bu çok önemli günde, bir yolunu bulup geçmişin üstüne çöken gölgesinden kurtulması gerekmektedir. Doktor, meslektaşı Ted'den yardım ister. Ancak zaten karışık olan işler iyice arapsaçına döner. Yalanlar olayı daha da içinden çıkılmaz hale getirir.

Gece sonunda oyuncular uzun süre ayakta alkışlandı. Sahneye gelen Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, oyuncuları ve sahne arkasındaki teknik ekibi tek tek tebrik etti. Oyunda emeği geçen herkese teşekkür eden Erzen, Kasım ayı ortalarında Bakırköy'ün opera binasına kavuşacağını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.