Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jeremy Underground İstanbul’da

House, funk ve disco müziği harmanlayan Fransız DJ/Prodüktör Jeremy Underground, 19 Ocak Cumartesi gecesi İstanbul’da müzikseverlerle buluşacak.House, disco ve funk müziğe olan tutkusu ve yılları aşan plak koleksiyonerliği ile bilinen Fransız...

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2019 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2019 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Jeremy Underground İstanbul’da

House, funk ve disco müziği harmanlayan Fransız DJ/Prodüktör Jeremy Underground, 19 Ocak Cumartesi gecesi İstanbul’da müzikseverlerle buluşacak.

House, disco ve funk müziğe olan tutkusu ve yılları aşan plak koleksiyonerliği ile bilinen Fransız DJ/ prodüktör Jeremy Underground; 19 Ocak Cumartesi akşamı Minimüzikhol’de sahne alacak. ‘Love Is Underground’ çalışması ile global elektronik müzik platformu Resident Advisor’da ‘En İyi Toplama Sıralaması’nda birinci olan Jeremy Underground; New York house müziğinin ruhunu günümüze aktarmaya çalışıyor.

Red Bull Music iş birliğiyle gerçekleşecek gecede Jeremy Underground’dan önce; Barcelona Sonar, Southern Soul Festival, Brainfeeder, Boiler Room London ve benzeri etkinliklerde yer alan Ahu; Türkiye’nin önemli mekanları ve festivallerinde performans gösteren, Lee Burridge, Matthias Meyer, Oscar and The Wolf gibi farklı disiplinlerden sanatçılarla aynı sahneyi paylaşan Enes Gül sahnede olacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.