Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jamaican Reggae Band Grubu Apollon Tapınağı'nda konser verdi

Manavgat Belediyesi'nin bu sene 14'ncüsünü düzenlediği Side Dünya Müzikleri Kültür ve Sanat Festivali kapsamında dünyaca ünlü Apollon Tapınağı 2 konsere ev sahipliği yaptı. Festival kapsamında Apollon Tapınağı’nd Jamaican Reggae...

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2014 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2014 17:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Jamaican Reggae Band Grubu Apollon Tapınağı'nda konser verdi
Manavgat Belediyesi'nin bu sene 14'ncüsünü düzenlediği Side Dünya Müzikleri Kültür ve Sanat Festivali kapsamında dünyaca ünlü Apollon Tapınağı 2 konsere ev sahipliği yaptı.
Festival kapsamında Apollon Tapınağı’nd Jamaican Reggae Band Grubu ile İstanbul Gelişim Orkestrası muhteşem konser verdi.

Jamaica'dan gelen Reggae Band grubu 1,5 saatlik sahne performansı süresince Side'ye tatile gelen yerli ve yabancı turistleri coşturdu. İstanbul Gelişim Orkestrası da Side Kent Meydanı’nda konser verdi. İstanbul Gelişim Orkestrası'nın konserine turistler ilgi gösterdi. İstanbul Gelişimi Orkestrası’nda sahneye çıkan solistler Meltem Özcan ve Duygu Tipigil sevilen şarkıları seslendirdi. Orkestrasının duayeni Atilla Özdemiroğlu vibrafon, flüt, keman ve trombonda seslendirilen parçalara eşlik ederek profesyonelliğini konuşturdu.
Keyboardlarda Burak Bayrak, Volkan Akkoç, bateride Erhan Seçkin, perkusyonda Gurur Nar, saksafonda Serkan Altınok ve bas gitarda Uğur Başar günümüzün sevilen yerli ve yabancı parçalarını seslendirdi. Side Limanı'nı dolduran yerli ve yabancı dinleyiciler, ünlü grubu dakikalarca alkışladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.