Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’in koroları Karşıyaka’da buluştu

Karşıyaka Belediyesi, Dünya Koro Günü etkinlikleri kapsamında İzmirli koroların büyük buluşmasına ev sahipliği yaptı. 12 çok sesli koro ile yaklaşık 500 korist, Deniz Baykal Kültür Merkezinde muhteşem bir müzik ziyafeti sundu.Karşıyaka...

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2017 10:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in koroları Karşıyaka’da buluştu

Karşıyaka Belediyesi, Dünya Koro Günü etkinlikleri kapsamında İzmirli koroların büyük buluşmasına ev sahipliği yaptı. 12 çok sesli koro ile yaklaşık 500 korist, Deniz Baykal Kültür Merkezinde muhteşem bir müzik ziyafeti sundu.

Karşıyaka Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve İzmirli 12 koronun bir araya geldiği ‘Dünya Koro Günü Konseri’ büyük ilgi gördü. Konserde; Karşıyaka Belediyesi, TOBAV, Yaşar Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, Ümran Baradan Güzel Sanatlar Lisesi, DEÜ Buca Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı, Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi, TRT İzmir Radyosu Çocuk ve Gençlik Çok Sesli Koroları, DEKATON Oda Korosu, A Capella Gramofon ve SmyrnAcapella dinleyicilerle buluştu.

Deniz Baykal Kültür Merkezinde gerçekleşen etkinlikte yaklaşık 500 korist görev aldı. Tek tek sahneye çıkan korolar ikişer eser seslendirdi. Finalde ise tüm korolar hep birlikte İzmir Marşı’nı söyledi. Yaklaşık iki saat süren müzik şöleni, salonu dolduran yüzlerce sanatseverden tam not aldı. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da İzmirli koroları Karşıyaka’da buluşturmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, konsere katılan tüm koristlere ve gecede emeği geçenlere teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.