Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul’dan Ceylanpınar’a Kardeş Eli

Merkezi İstanbul’da bulunan Büyük Anadolu Kardeşlik Derneği, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde bulunan bir okula kitap yardımında bulundu.Büyük Anadolu Kardeşlik Derneği, Ceylanpınar Gazeteciler Derneği’nin (CEGAD) katkılarıyla...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Merkezi İstanbul’da bulunan Büyük Anadolu Kardeşlik Derneği, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde bulunan bir okula kitap yardımında bulundu.
Büyük Anadolu Kardeşlik Derneği, Ceylanpınar Gazeteciler Derneği’nin (CEGAD) katkılarıyla Avcılı ilköğretim ve ortaokuluna kitap yardımı yaptı. Dernek kitap yardımının yanı sıra 5 adet tam donanımlı bilgisayar ve 5 adet projeksiyon cihazının okullarda kullanılması için ilçe milli eğitim müdürlüğüne teslim etti. Ceylanpınar’da kitap ve okullarda kullanılacak malzemeler için gerekli yardımın devam edeceğini ifade eden Büyük Anadolu Kardeşlik Derneği Genel Başkan Yardımcısı Reşit Öncel, “Biz, Büyük Anadolu Kardeşlik Derneği olarak Ceylanpınar ilçesini pilot bölge olarak seçtik. Ceylanpınar Gazeteciler Derneği (CEGAD) yardımın yerine ulaştırılması ve koordinasyon konusunda dernek olarak bizlere çok yardımcı oldular. Kendilerine bu konuda çok teşekkür ederiz. Ceylanpınar ilçesine temel eğitim malzemelerinin yanı sıra diğer elektronik malzemelerin temini konusunda çalışmalarımız devam edecektir" diye konuştu. Yapılan kitap yardımından dolayı Büyük Anadolu Kardeşlik Derneği’ne teşekkür eden Avcılı ilköğretim ve ortaokulu müdürü Ahmet Yalçın, “Büyük Anadolu Kardeşlik Derneği bin dolayında kitabı kütüphanemize kazandırmıştır. Bunda dolayı başta dernek başkanı olmak üzere tüm dernek çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi. Şanlıurfa’dan gelen dernek heyeti ilçe Kaymakamı Ahmet Karatepe’yi ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldılar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.