Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İşitme engelli ressam, 7. kişisel sergisini açtı

İşitme ve konuşma engelli ressam 7. kişisel yağlı boya resim sergisini Antalya'nın Manavgat ilçesinde açtı. Gazipaşa'da muz yetiştiriciliği yapan Halit Şahiner, sergisini Cumhuriyet Meydanı'nda işitme engelli arkadaşlarıyla birlikte görücüye...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İşitme engelli ressam, 7. kişisel sergisini açtı
İşitme ve konuşma engelli ressam 7. kişisel yağlı boya resim sergisini Antalya'nın Manavgat ilçesinde açtı.

Gazipaşa'da muz yetiştiriciliği yapan Halit Şahiner, sergisini Cumhuriyet Meydanı'nda işitme engelli arkadaşlarıyla birlikte görücüye çıkardı. Şahiner, resim sergisi ile ilgili bilgilendirmeyi Manavgat Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda (SYDV) görevli işitme engelliler tercümanı Kuddisi Aydın'la birlikte yaptı.

Gazipaşa'da geçimini örtüaltı muz üreticiliği yaparak sağladığını belirten Şahiner, muz yetiştiriciliği dışında vaktinin önemli bir bölümünün evinin resim atölyesinde resim yaparak geçirdiğini söyledi. 9 yaşında resim yapmaya başladığını ve 39 yıldır da resim yaptığını belirten Şahiner, "Manavgat'ta açtığım benim 7 kişisel resim sergim. Sergide 27 yağlı boya çalışmam var. 100'ün üzerinde resim çalışmam var. Resim çalışmaların Anadolu kadınlarını ve hayatın içinden renkleri barındırıyor. Resim yapmayı çok seviyorum. Resim sergilerimle engelli olmanın her hangi bir güzel sanat dalıyla uğraşmaya engel olmadığını göstermek istiyorum." diye konuştu.

Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu'nun açılışını yaptığı Şahiner'in resim sergisi bir gün açık kalacağı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.