Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayko Cepkin Maltepe Üniversitesi’ni Salladı

Maltepe Üniversitesi, Marketing Kulübü tarafından düzenlenen ve iki gün süren VillageFest 6-7 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirildi. Şenliğin ilk günkü konuğu ünlü Rockçı Hayko Cepkin oldu.Maltepe Üniversitesi, Marketing Kulübü tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Maltepe Üniversitesi, Marketing Kulübü tarafından düzenlenen ve iki gün süren VillageFest 6-7 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirildi. Şenliğin ilk günkü konuğu ünlü Rockçı Hayko Cepkin oldu.
Maltepe Üniversitesi, Marketing Kulübü tarafından düzenlenen ve iki gün boyunca süren bahar şenliği konserleri VillageFest 6-7 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirildi. Şenliğin ilk günkü konuğu ünlü Rockçı Hayko Cepkin oldu.
Marmara Eğitim Köyü Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilmesi planlanan konser hava şartları nedeniyle Dr. Reşit Galip Salonu’nda yapıldı. Halkla İlişkilerin koordinatörlüğünde gerçekleştirilen bahar şenliğinde, Maltepe Üniversitesi öğrencileri ve dışarıdan gelen konuklar Hayko Cepkin ile adeta kendilerinden geçti.
Konsere katılımın oldukça yoğun olduğunu belirten Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Dilek Çelik, "VillageFest’te bulunmaktan çok mutluyuz. Öğrencilerimizle birlikte çok eğleniyoruz. Bugün Hayko Cepkin’le birlikteyiz. VillageFest’in adını öğrencilerimiz koydu ve gelecek sanatçıları da onlar seçtiler. Dışarıdan da gelen misafirlerimiz var. Oldukça yoğun bir katılımla bizi destekliyorlar" dedi.
ÖĞRENCİLER SEÇTİ OKUL GETİRDİ
VillageFest’in organizasyon aşamasında öğrencilerin aktif rol aldığını ifade eden Marketing Kulübü Başkanı Emin Ermurat, "Marketing Kulüp olarak bu sene Halkla İlişkiler koordinatörlüğümüzle birlikte VillageFest’i organize ettik. Gelmesini istedikleri sanatçıları öğrencilere sorduk. Çünkü bu bir öğrenci organizasyonu. Öğrencilerin eğlenmeleri ve streslerini atmaları için yapılan bir bahar şenliği. Bu kapsamda öğrenciler arasında anketler düzenledik. Sanatçıların isimlerini bu şekilde ortaya çıkardık. Okulumuzda ilk defa öğrenciler çok büyük çapta, böyle bir organizasyonda aktif rol aldılar. Biz Marketing Kulüp olarak da başından sonuna kadar bu işin içindeydik. Bunun dışında müzik kulübü, öğrenci konseyi, spor, kültür ve sağlık dairesiyle birlikte herkes işin içinde yer aldı. Ama öğrenciler daha aktifti. Bugün bunun heyecanını yaşıyoruz. Öğrenciler de çok heyecanlı çünkü bunu kendileri organize etti. Sanatçıları seçtiler ve okullarına getirdiler. Bu noktada bu festival bizim için çok önemli. İki gün sürecek. Çok heyecanlıyız, çok mutluyuz" diye konuştu.
Maltepe Üniversitesi İnşaat Mühendisliği 1. Sınıf Öğrenci Kürşat Sandıkçı ise "Konser normal şartlar altında açık alanda olacaktı. Ama yağmur olacağını düşünerek burayı seçmişler. Eğleneceğimizi düşünüyorum. Hayko Cepkin’i seviyorum. Her tarzdan şarkı söylüyor. Geldiği için ben de sevindim" açıklamalarında bulundu.
Şenliğin ikinci ve son günü ise Murat Dalkılıç konseriyle sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.