Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Haliliye tiyatro grubu 4 yeni oyuna hazırlanıyor

Haliliye Belediyesi Tiyatro Grubu, yeni sezon öncesi 1’i çocuk oyunu, 2’si de Türkiye klasiği olan toplam 4 oyuna hazırlanıyor.Haliliye Belediyesi Tiyatro Grubu da eğitim alıyor.Haliliye Belediyesi Tiyatro Grubu, yeni sezon öncesi 4 oyuna hazırlanıyor....

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2017 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2017 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Haliliye tiyatro grubu 4 yeni oyuna hazırlanıyor

Haliliye Belediyesi Tiyatro Grubu, yeni sezon öncesi 1’i çocuk oyunu, 2’si de Türkiye klasiği olan toplam 4 oyuna hazırlanıyor.

Haliliye Belediyesi Tiyatro Grubu da eğitim alıyor.Haliliye Belediyesi Tiyatro Grubu, yeni sezon öncesi 4 oyuna hazırlanıyor. Tiyatro ekibi, önümüzdeki aylarda Türkiye klasiklerinden Hidayet Sayın’ın yazdığı “Yıldızlar Yağıyordu Üstüme” ve Mehmet Keskin’in yazdığı “Karılarından Hangisi” ile Mustafa Acar’ın yazdığı “Urfa’dan Manzaralar” adlı oyununu sahneleyecek. Ayrıca tiyatro ekibi, çocuklar için de Adem Atar’ın yazdığı “Bizimkiler Trafikte” adlı oyunda sahne alacak. Kurs hakkında bilgi veren Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Abdulkadir Kırıcı, toplulukta her kesimden insanın yer aldığını söyledi. Kırıcı, “2017- 2018 tiyatro eğitim öğrenimiz başlamış. Haliliye Belediyesi Tiyatro Grubu olarak bu yıl üçüncü sezonumuzu başlatıyoruz. Yeni oyuncularımız geldi. Şanlıurfa bir değer, Şanlıurfa’nın çocuklarına, gençlerine ortam hazırladığınız zaman neyi başarabileceklerini her zaman ispat etmişlerdir. Bu yıl dört oyun sergileyeceğiz. Öncelikle sanatsever Şanlıurfa halkını oyunlarımıza bekliyoruz. Bize bu imkanı sağladığı için sanata, kültüre değer verdiği için değerli başkanımız Fevzi Demirkol’a şükranlarımızı arz ediyoruz” diye konuştu.

Tiyatro kursuna başvurmak isteyenler, Haliliye Belediyesinin Kadri Eroğan Caddesindeki ek hizmet binasına başvuruda bulunması gerekirken, 4442263 numaralı Beyaz Masa Hattından da bilgi alabilir.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.