Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gülten İmamoğlu, Çorum’da Resim Sergisi Açacak

Çağdaş Türk resim sanatının en önemli uluslararası kadın temsilcilerinden, özgün tarzıyla adından söz ettiren Gülten İmamoğlu, Çorum Belediyesi Sanat Müzesi ve Galerisi’nde 08-21 Nisan tarihleri arasında açacağı resim sergisiyle sanatseverlerle...

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2016 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2016 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gülten İmamoğlu, Çorum’da Resim Sergisi Açacak
Çağdaş Türk resim sanatının en önemli uluslararası kadın temsilcilerinden, özgün tarzıyla adından söz ettiren Gülten İmamoğlu, Çorum Belediyesi Sanat Müzesi ve Galerisi’nde 08-21 Nisan tarihleri arasında açacağı resim sergisiyle sanatseverlerle buluşacak.
Çağdaş Türk resim sanatının önemli temsilcilerinden Prof. Dr. Gülten İmamoğlu, çok sayıda uluslararası önemli ödüle sahip. Aynı zamanda sanatçının eserleri, yurt dışındaki South Nevada Fine Art Museum (LasVegas- USA), Osthaus Museum (Hagen-Almanya) ve Baksı Müzesi daimi koleksiyonunda yer alıyor.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Güzel Sanatlar Enstitüsü Müdürlüğü görevini sürdüren Prof. Dr. Gülten İmamoğlu’nun sanatsal faaliyetlerinin bu seferki durağı Çorum. Gülten İmamoğlu’nun resim sergisi, 08 Nisan’da Çorum Belediyesi Sanat Müzesi ve Galerisi’nde açılacak. Sergi, 21 Nisan’a kadar açık kalacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.