Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Grease Müzikali Ankara’da sahnelendi

İlk kez 14 Şubat 1972’de New York’ta sahnelenen Grease Müzikali, Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Okulları öğrencileri tarafından 2 Haziran’da Ankara Devlet Tiyatroları Şinasi Sahnesi’nde oynandı. Ortaokul ve Lise öğrencilerinin...

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2017 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2017 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Grease Müzikali Ankara’da sahnelendi

İlk kez 14 Şubat 1972’de New York’ta sahnelenen Grease Müzikali, Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Okulları öğrencileri tarafından 2 Haziran’da Ankara Devlet Tiyatroları Şinasi Sahnesi’nde oynandı. Ortaokul ve Lise öğrencilerinin yıl boyunca büyük bir özenle hazırlandıkları oyun; muhteşem bir müzik ve dans gösterisine dönüştü ve izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

Broadway’de en çok sahnelenen müzikal olma özelliğine de sahip olan oyun, 1950’li yıllarda yaşayan bir grup gencin günlük yaşamlarını konu alıyor. Müziği ve müthiş koreografisi ile Avrupa’dan Uzakdoğu’ya kadar,dünyanın birçok ülkesinde sahnelenen ve kapalı gişe oynayan oyun, bu kez Ayşeabla öğrencilerinin oynadığı karakterlerle Ankaralı izleyicilerle buluştu. Profesyonel oyunculuklarını; iyi İngilizce diyaloglarına, muhteşem şarkı ve danslarına yansıtan öğrenciler izleyenlerden tam not aldı.

Oyunun sonunda sahneye davet edilen Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Okulları Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürü Hilal Erdinç, duyduğu mutluluğu ve gururu dile getirerek; öğrencilere, öğretmenlere, konuklara ve emek veren herkese teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.