Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gramy ödüllü Pharrel Williams hayranları ile buluşuyor

Happy adlı şarkısı ile bilinen Grammy ödüllü rapçi Pharrel Williams, GNCFEST kapsamında İTÜ Stadyumu’nda sahne alacak.Turkcell platformlarından gnçtrkcll tarafından tertip edilen 7 Eylül tarihli etkinlikte Williams’ın yanı sıra İngiliz...

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2014 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2014 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gramy ödüllü Pharrel Williams hayranları ile buluşuyor
Happy adlı şarkısı ile bilinen Grammy ödüllü rapçi Pharrel Williams, GNCFEST kapsamında İTÜ Stadyumu’nda sahne alacak.

Turkcell platformlarından gnçtrkcll tarafından tertip edilen 7 Eylül tarihli etkinlikte Williams’ın yanı sıra İngiliz şarkıcı, söz yazarı ve oyuncu Rita Ora, Romanyalı şarkıcı Inna sevenleri ile buluşacak.


Manga, Mabel Matiz ve Model’in de parçalarını seslendireceği GNCFEST’in mobil uygulaması da var. Buna göre gnçtrkcll’in yeni mobil uygulamasını cep telefonlarına apple store veya google play’den indiren gençler festivalin ışıklarını yönlendirebilecek; Model’in hangi şarkıyla sahneye çıkacağına karar verebilecek; Manga’nın solisti Ferman’ın sahneye hangi renk kıyafetle çıkacağını belirleyebilecek.

Festival alanında bir birlerini kaybeden gençler, diledikleri rengi seçip telefonları havaya kaldırarak buluşabilecek. GNCFEST dahilinde ayrıca festival alanında dev oyun alanları, selfie platformları, karaoke standları, gençlerin kendi şarjını üreteceği bisiklet bölümleri, graffiti panolar yer alacak.


Festivalin kapıları 13.00’da açılacak. Biletler Biletix’ten temin edilebilecek. gnçtrkcll üyeleri için indirimli bilet fiyatları 75 TL’den başlıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.