Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Görele’de İtfaiye Haftası etkinlikleri

Giresun’un Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, ‘İtfaiye Haftası’ olması dolayısıyla Belediye İtfaiye Teşkilatı’nı ziyaret etti.Belediye İtfaiye Müdürü Özkan Dural ve itfaiye çalışanlarıyla tek tek görüşen Belediye Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Görele’de İtfaiye Haftası etkinlikleri

Giresun’un Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, ‘İtfaiye Haftası’ olması dolayısıyla Belediye İtfaiye Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Belediye İtfaiye Müdürü Özkan Dural ve itfaiye çalışanlarıyla tek tek görüşen Belediye Başkanı Tolga Erener, itfaiye teşkilatının itfaiye haftasını kutladı. Meslekleri gereği karşılaştıkları birçok tehlikeye rağmen, kuruluş amacını karşılıksız yardım anlayışından alan itfaiye teşkilatına görevlerinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Tolga Erener, “24 saat halkın emrinde olan İtfaiye çalışanlarımız büyük ve önemli bir görevi yerine getirmektedir. İtfaiye çalışanlarımız, insanımız ve tüm canlıları, başta yangın felaketi olmak üzere, deprem, sel gibi birçok doğal afete karşı koruyup onlara siper olmaktadır. Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, zor şartlarda, mesai kavramı gözetmeksizin çalışan itfaiye personelimiz başta olmak üzere; görevlerini yürüten, bu zorlu mücadelelerinde büyük bir özveri örneği göstererek cesaret ve onuruyla görevlerini yerine getiren itfaiye teşkilatımızın haftalarını kutluyorum” dedi.

Belediye İtfaiye Müdürü Özkan Dural, Belediye Başkanı Tolga Erener’e ziyaretten ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Görele Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olarak halkımızın canı, malı için doğacak olan her türlü yangın, doğal afet, kazalar karşısında her zaman hazır olarak hizmette olup, gece gündüz hizmet etmeye çalışmaktayız” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.