Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göç Tarihi Müzesi’nde ‘Göç Hikayeleri’

Bursa Göç Tarihi Müzesi, 27 sanatçının toplam 81 eserinden oluşan ‘Göç Hikayeleri’ konulu resim, seramik ve fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor.Büyükşehir Belediyesi’nin şehre kazandırdığı Bursa Göç Tarihi Müzesi’nde Şeli...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Göç Tarihi Müzesi’nde ‘Göç Hikayeleri’
Bursa Göç Tarihi Müzesi, 27 sanatçının toplam 81 eserinden oluşan ‘Göç Hikayeleri’ konulu resim, seramik ve fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor.
Büyükşehir Belediyesi’nin şehre kazandırdığı Bursa Göç Tarihi Müzesi’nde Şeli ArtProject tarafından düzenlenen ‘Göç Hikayeleri’ konulu resim, seramik ve fotoğraf sergisi açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanvekili Muhsin Özlükurt, Bursa’nın son dönemde Bursa’nın müzeler şehri haline geldiğini belirtti. Göç Tarihi Müzesi’nin de geçmişe ışık tutan modern çalışmalara ev sahipliği yaptığını anlatan Özlükurt, “Bursa en çok göç alan şehirlerden birisidir. Balkanlar’ın bütün ülkelerinden göçmenlerin yaşadığı mozaik şehirdir. Bursa tarihin her döneminde Balkanlar ile ilişkili olmuştur. Günümüzde de Büyükşehir Belediyesi Balkanlar’da önemli çalışmalara imza atıyor. Sergide emeği geçen sanatçıları tebrik ediyorum” dedi.
Makedonya Kültür Bakanlığı Müsteşarı Behicüddin Şehabi ise, Makedonya ve Balkanlar’dan selam getirdiğini ifade etti.
27 sanatçının toplam 81 eserinden oluşan sergi 10 Hazirana kadar ziyaret edilebilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.