Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Giresun Günleri’nin Yeni Yeri Ve Tarihi Belirlendi

Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonunca her yıl geleneksel olarak Feshane’de düzenlediği Giresun Tanıtım Günleri etkinliği artık İBB Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlenecek. Her yıl Mayıs ayında gerçekleştirilen ve 4 gün süren...

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2016 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2016 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonunca her yıl geleneksel olarak Feshane’de düzenlediği Giresun Tanıtım Günleri etkinliği artık İBB Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlenecek. Her yıl Mayıs ayında gerçekleştirilen ve 4 gün süren etkinliğin bu senen tarihide değişti. 10. Giresun günleri bu yıl 29-30 Eylül, 1-2 Ekim 2016 tarihlerinde düzenlenecek.
Konuyla ilgili açıklama yapan Giresun Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Kuğu, Feshane’nin hemşehri etkinliklerine kapatılmasının ardından Giresun Günleri için yer arayışlarına başladıklarını söyledi.
Çalışmalar sonucunda Yenikapı Etkinlik Alanında karar kıldıklarını belirten Kuğu, “Tarihin diğerlerine göre biraz daha ileri tarihe alınmasının sebebi İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Yenikapı alanındaki çalışmalarını Ramazan Ayı öncesine yetiştirememesi nedeniyle Giresun Günlerini 29-30 Eylül, 1-2 Ekim tarihlerinde yapma kararı aldık” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.