Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genç Oyunculuk Sanat Atölyesi ünlü isimleri bir çatı altında topladı

Oyuncu, oyuncu koçu ve yazar Eren Genç tarafından kurulan Sanat Atölyesi, tiyatro, dizi ve sinema sektörüne mesleki ve insani açıdan bilinçli, donanımlı oyuncular, yazarlar ve seslendirme sanatçıları yetiştirmek için 7’si konuk toplam 24...

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2016 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2016 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Genç Oyunculuk Sanat Atölyesi ünlü isimleri bir çatı altında topladı
Oyuncu, oyuncu koçu ve yazar Eren Genç tarafından kurulan Sanat Atölyesi, tiyatro, dizi ve sinema sektörüne mesleki ve insani açıdan bilinçli, donanımlı oyuncular, yazarlar ve seslendirme sanatçıları yetiştirmek için 7’si konuk toplam 24 eğitmen ile oyuncu adaylarını bekliyor.
Kadrosunda “Aşk Yeniden” dizisinden Orhan Alkaya, “Güllerin Savaşı” dizisinden Aslı İçözü, “Hayatımın Aşkı”, “Dünyanın En güzel Kokusu” film ve dizilerinin yönetmeni Mustafa Ugur Yağcıoğlu, “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisinden Naşit Özcan, “Kaçak”, “Evli ve Öfkeli” dizisinden Feriha Eyüboğlu gibi birçok ünlü ve deneyimli ismin bulunduğu Genç Oyunculuk Sanat Atölyesi,
8 aylık bir maratonla oyuncu adaylarını bekliyor. G.O.S.A.’nın kurucusu Eren Genç, oyuncu olmak isteyenlere, "Umut ve hayallerinizi koruyun ve sömürülmesine izin vermeyin. Oyunculuk emek, çaba ve sabır ister. Aksini söyleyen herkesten uzak durulması gerekir” dedi.
Oyuncu olmak isteyenlerin “Acaba yetenekli miyim?” sorusuna karşılık ise Genç, “Yeteneğin yüzde 90’ı çalışmaktır" cevabını veriyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.