Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gemlik 1. Kitap Fuarı kapılarını açıyor

Gemlik Belediyesi tarafından organize edilen 1. Gemlik Kitap Fuarı 14 - 24 Eylül tarihleri arasında saat 10.00’dan 23’e kadar Gemlik İskele (Demokrasi) Meydanı’nda Gemlikli kitapseverlerin ziyaretine açık olacak. Fuara pek çok yayınevi ve yazarın yanı sıra ünlü gazeteciler İsmail Saymaz ve Levent Gültekin de katılacak.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2019 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2019 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gemlik 1. Kitap Fuarı kapılarını açıyor

Fuara katılacak yayınevleri şöyle: Yapı Kredi Yayınları, İş Bankası Kültür Yayınları, Can Yayınları, Epsilon Yayınları, Eksik Parça, Pegasus, Beyaz Balina, Arkadya, Go, Hayat, Genç Hayat, Çilek, Yakamoz Sonsuz, Gülüm, Akıl Oyunları Sepeti, Kırmızı Kedi, Nova Kids, Altaylı, Ayata, Kamer, 5 Şubat, Cadı, Çocuk Gezegeni, Dafina, Puslu, Pelikan, Minos, İmes, İTÜ, İsmet Acı, Arines yayınevleri.

Fuara katılacak yazarlar ise şöyle: İsmail Saymaz, Levent Gültekin, Bekir Öztürk, Tolga Uluaydın, İsmet Acı, Ahmet Eroğlu, Zeynep Becer, Ali İhsan Mert ile Gemlikli yazarlar fuarda yer alacaklar. Saymaz ve Gültekin 24 Eylül Salı saat 18.00’de fuar alanında okurları ile buluşacaklar. Diğer yazarlar ise fuar boyunca stantlarda bulunacaklar.

Başkan Sertaslan: “Sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz sürecek”

Fuarla ilgili konuşan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, belediye olarak yol, asfalt, parke, çevre düzenlemesi gibi görevlerinin yanı sıra eğitim ve kültür alanında da kapsamlı faaliyetler gerçekleştirerek Gemlik’in çehresini değiştirecek çalışmalar yaptıklarını dile getirdi. Başkan Sertaslan sözlerini şöyle sürdürdü: “ilçemizde özellikle gençlerin eksikliğini hissettiği sosyal ve kültürel faaliyetlerimize devam ederek kapsamlı bir kitap fuarı gerçekleştireceğiz. Pek çok yayınevi ve yazarın yanı sıra son günlerde Türkiye gündemine ilişkin sıkça takip edilen İsmail Saymaz ve Levent Gültekin de misafirimiz olacaklar. Gençleri, öğrencileri, tüm Gemliklileri kitap fuarımıza davet ediyoruz.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.