Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gebzeli çocukların karne şenliği GKM’de başladı

Gebze Belediyesi tarafından yarıyıl tatiline giren Gebzeli öğrenciler için düzenlenen Karne Şenliği, ‘Berfu’nun Rüyası’ isimli çocuk tiyatrosuyla başladı.Gebze Belediyesi’nin yarıyıl tatiline giren Gebzeli öğrenciler için düzenlediği...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gebzeli çocukların karne şenliği GKM’de başladı

Gebze Belediyesi tarafından yarıyıl tatiline giren Gebzeli öğrenciler için düzenlenen Karne Şenliği, ‘Berfu’nun Rüyası’ isimli çocuk tiyatrosuyla başladı.

Gebze Belediyesi’nin yarıyıl tatiline giren Gebzeli öğrenciler için düzenlediği Karne Şenliği, ‘Berfu’nun Rüyası’ tiyatro oyunu ile başladı. Gebze Kültür Merkezi (GKM)’nde düzenlenen etkinliğe Gebzeli çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Müzikli çocuk tiyatrosunu keyifle izleyen çocuklara patlamış mısır, pamuk şekeri ve Osmanlı macunu ikram edildi. Çocukların dolu dolu bir yarıyıl tatili geçirmesini hedefleyen Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen Karne Şenliği 28 Ocak Pazar gününe kadar sürecek.

Katlımın ücretsiz olduğu ve tüm çocukların davet edildiği Karne Şenliğinde 23 Ocak Salı günü düzenlenecek Cambaz Show çocuk gösterisi, 24 Ocak Çarşamba günü düzenlenecek “Neşeli Hayvanlara Müzikali” çocuk tiyatrosu, 25 Ocak Perşembe günü “Kutup Masalı” çocuk tiyatrosu ve 26 Ocak’taki “Aliş’in Macerası” Çocuk tiyatrosu ile devam ederken, 27-28 Ocak’ta düzenlenecek olan “Buz Devri” çocuk sineması ile etkinlikler son bulacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.