Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gebzeli çocuklar, Yazar Ayşegül Kara Zorlu ile buluştu

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen “Okur Yazar Buluşmaları” kapsamında Yazar Ayşegül Kara Zorlu, “Şakrak” isimli kitabını Gebzeli çocuklar için imzaladı.Gebze Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2017 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2017 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gebzeli çocuklar, Yazar Ayşegül Kara Zorlu ile buluştu

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen “Okur Yazar Buluşmaları” kapsamında Yazar Ayşegül Kara Zorlu, “Şakrak” isimli kitabını Gebzeli çocuklar için imzaladı.

Gebze Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen “Okur Yazar Buluşmaları” kapsamında Yazar Ayşegül Kara Zorlu, “Şakrak” isimli kitabını çocuklar için imzaladı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in de katıldığı törende, çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazanmaları konusunda öğütler verildi. “Okur Yazar Buluşması” programında kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Kitap okumak sizlerin yaşlarında filizlenir gençliğinizde ise yeşeren dünyanın en güzel alışkanlığıdır. Hepinizin bu kitapları okuduğunu düşünüyorum. Şakrak artık sizlerin de kahramanı oldu. Kendi kültürümüz kendi kahramanlarımızı öğrenecek ve geleceğe daha sağlam adımlarla yürüyeceğiz. Sizlerin kitap okuma alışkanlığı kazanmanız bizler için bu ülkenin geleceği için çok önemli. Bu sebeple bol bol kitap okuyun” dedi.

Daha sonra Yazar Ayşegül Kara Zorlu, “Şakrak” isimli kitabını okuyan çocuklara Şakrak karakterini sevip sevmediklerini sordu. Şakrak’ın çizgi filminin de gösterildiği imza töreninde Yazar Zorlu, kitap içerisinde bulunan şifreleri çözen çocuklar için özel hediyeler verileceği bilgisini verdi. Programın sonunda Yazar Ayşegül Kara Zorlu çocuklar için kitaplarını imzaladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.