Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaziantep tarihinde ilk kez opera konseri

Gaziantep’te tarihinde ilk kez opera konseri düzenlendi. Salonun tamamen dolduğu konser, yoğun ilgi gördü.Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle, Multipl Skleroz (MS) Derneği Gaziantep Şubesi tarafından Gaziantep’te ilk defa bir opera...

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2017 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2017 10:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep tarihinde ilk kez opera konseri

Gaziantep’te tarihinde ilk kez opera konseri düzenlendi. Salonun tamamen dolduğu konser, yoğun ilgi gördü.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle, Multipl Skleroz (MS) Derneği Gaziantep Şubesi tarafından Gaziantep’te ilk defa bir opera konseri düzenlendi. Ömer Ersoy Kültür Merkezinde düzenlenen konserde, opera sanatçıları (soprano) Birgül Su Ariç, (piyano) Mehmet Ariç, (bas) Tuncay Kurtoğlu ve (bas) Gürkan Güven sahne aldı. Salonu dolduran Gaziantepliler, konsere yoğun ilgi gösterdi.

Konseri organize eden MS (Multipl Skleroz) Derneği Gaziantep Şube Başkanı Prof. Dr. Aylin Hengirmen Akçalı, salonun dolduğunu belirterek, bir çok sanatseverin de evlerine dönmek zorunda kaldığını ifade etti. Akçalı, vatandaşların ilgisinden dolayı çok memnun olduklarını belirterek, "İki Opera sanatçısı Gaziantep’i gezerken bu tarihi yeri görmüş ve keşke biz burada konser verseydik demişler. Bizde bunu duyunca bu organizasyonu gerçekleştirdik. Gaziantep Büyükşehir Belediyesine bize verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Katılımdan çok memnun kaldık. İlgilerinden dolayı herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.