Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gazi Mahallesine iki önemli yatırım

Şehitkamil Belediyesi tarafından Gazi Mahallesi’ne yapılan, içerisinde 2 bay ile 2 bayan taziye evinin bulunduğu Şehitkamil 120 ve 121 Nolu Sosyal Tesis tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.Gerçekleştirdiği birbirinden önemli yatırımlarla...

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2017 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2017 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gazi Mahallesine iki önemli yatırım

Şehitkamil Belediyesi tarafından Gazi Mahallesi’ne yapılan, içerisinde 2 bay ile 2 bayan taziye evinin bulunduğu Şehitkamil 120 ve 121 Nolu Sosyal Tesis tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Gerçekleştirdiği birbirinden önemli yatırımlarla ilçe halkının takdirini kazanan Şehitkamil Belediyesi, çok büyük bir yatırımı daha tamamlayarak vatandaşın hizmetine sundu. Gazi Mahallesi’nde 2 önemli yatırımı üst üste yapan Şehitkamil Belediyesi, Oyuncakistan Parkının ardından Şehitkamil 120 ve 121 Nolu Sosyal Tesis de vatandaşın hizmetine açıldı. Art arda gerçekleştirilen yatırımlar, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

İlk yatırım Oyuncakistan Parkı

Kısa süre önce hizmete açılan Oyuncakistan Parkı, 22 bin 645 metrekare toplam, 11 bin 905 metrekare yeşil alana sahip. Park içerisinde toplam 500 metre kauçuk yürüyüş yolu bulunuyor. Parkta maçların oynanması için biri çift potalı, antrenmanların yapılabilmesi için de 5 potalı olmak üzere 2 adet basketbol sahası yapıldı. Park içinde 87 araçlık otopark alanı ve 1 adet sokak kütüphanesi bulunuyor. Parkta çok sayıda satranç masası, ikili ve tekli banklar var.

İkinci yatırım sosyal tesis

Oyuncakistan Parkı yanında yapımına başlanan Şehitkamil 120 ve 121 Nolu Sosyal Tesis, kısa süre içinde tamamlandı. 1136 metrekare kapalı alana sahip 2 katlı olarak yapılan sosyal tesis içerisinde; iki bay ve iki bayan taziye evi, 4 mutfak, 4 mescit, 4 lavabo ile birlikte geniş bir kullanım alanı bulunuyor. Sosyal tesisin yan kısmında ise park sorununun yaşanmaması için 1500 metrekare açık otopark yapıldı. Sosyal tesis çevresinde 500 metrekare yeşil alan yapıldı. Yapılan sosyal tesiste aynı anda 2 taziye ağırlanabilecek.

Böyle Yerler Herkese Lazım

Mahallelerine yapılan yatırımlara ilişkin açıklamada bulunan Gazi Mahalle Muhtarı Mehmet Yıldız, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na yapmış olduğu hizmetlerinden, katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. 14 yıldır bu mahallenin muhtarıyım. Mahallemize çok önemli yatırımlar yapıldı. Çocuklarımız için çok güzel bir park yapıldı. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklar yerine spora yönelmesini sağlamak adına spor sahaları yapıldı. Taziye evimiz de kısa sürede yapıldı ve bitirildi. Şu anda sosyal tesisimizde vatandaşlarımız taziyelerini kabul etmektedir. Her evde düğün olmaz ama her evde cenaze olur. Böyle yerler herkese lazım. Yapılan sosyal tesis bölgedeki diğer mahallelere de hitap edebilecek. Yapılan bu hizmet, insanlar için çok önemlidir. Mahallemizin çok büyük bir ihtiyacı karşılandı” şeklinde konuştu.

Önemli Bir Eksiklik Giderilmiş Oldu

Yatırımlardan duyduğu memnuniyeti dile getiren mahalle sakini Murat Yavaş, “Yapılan sosyal tesis gerçekten mahallemiz için büyük bir ihtiyaçtı. Mahallemizde önemli bir eksiklik giderilmiş oldu. Yapılan yatırımlarla mahallemiz çok güzel oldu. Allah, yapandan ve yaptırandan razı olsun. Hakikaten memleketimiz için çok büyük bir nimet bu yapılan hizmetler. Böyle güzel yatırımların her mahalleye yapılmasını istiyoruz. Şimdiye kadar gördüğümüz tesislerin en iyisi, en alası yapılmış. İçerisinde her şey var. Mescit var, tuvalet var, mutfak, dolaplar var. Daha ne olsun. Yüzlerce arabaya yetecek park yerleri var. Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ederiz. Taziye ziyaretine gidecek kişiler böyle yerlere daha rahat gelir-gider. Sosyal tesisin yanına yapılan park da çok güzel oldu. Ailelerimiz, çocuklarımız parkta çok güzel vakit geçiriyor” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.