Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaü Tiyatro Günleri Levent Üzümcü’nün Oyunu İle Başlıyor

Girne Amerikan Üniversitesi Tiyatro Günleri, Levent Üzümcü’nün Oyunu İle Başlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 09:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaü Tiyatro Günleri Levent Üzümcü’nün Oyunu İle Başlıyor
Girne Amerikan Üniversitesi Sahne Sanatları Yüksekokulu Drama ve Oyunculuk Bölümü, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nü bir hafta olarak kutlamaya hazırlanıyor. Teknogold, Baştaşlar İnşaat, Le Chateau Lambousa Hotel işbirliği ve Kültür Dairesi’nin katkılarıyla düzenlenen GAÜ 3. Tiyatro Günleri, 22-27 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.
22 Mart 2016 Salı günü 20.00’da GAÜ Uluslararası Spectrum Kongre Merkezi’nde Levent Üzümcü’nün oynadığı, Tiyatro İstanbul yapımı “Anlatılan Senin Hikâyendir” adlı oyunla başlıyor. Tiyatro Günleri, 23 Mart Çarşamba günü; “Nihayet Bitti” Emre Kınay-Duru Tiyatro, 24 Mart Perşembe; “Boksör” Burak Sergen-Ustaların Sahnesi, 25 Mart Cuma; “Basit Bir Ev Kazası” Günay Karacaoğlu-Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu ile devam edecek.
BİLETLER LEFKOŞA KASAP DÖNER, AKPINAR PASTANELERİ VE GAÜ PİTSTOP’TA
Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada, dünyaca ünlü oyunların sahne alacağı GAÜ 3. Tiyatro Günleri kapsamında sahnelenecek oyunları için biletlerin Lefkoşa Kasap Döner’den, GAÜ PitStop ve Akpınar Pastahaneleri’nden temin edilebileceği belirtilerek, konuyla ilgili detaylı bilginin 0(392) 650 2000 numaralı telefon ile www.gau.edu.tr adresi ve gaupr@gau.edu.tr adresinden alınabileceği belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.