Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Farklı Ülkelerden Ünlüler Gaziantep İçin Söyledi

Azerbaycan, Kazakistan, Japonya ve Türkiye’deki ünlüler, Gaziantep için klip çekti. Klipte Gaziantep’in doğal ve tarihi değerleri de yansıtıldı.Gaziantep Sanayi Odası öncülüğünde ünlü yönetmen Turgay Ural ve Gaziantepli yapımcı Rauf...

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2016 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2016 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Azerbaycan, Kazakistan, Japonya ve Türkiye’deki ünlüler, Gaziantep için klip çekti. Klipte Gaziantep’in doğal ve tarihi değerleri de yansıtıldı.
Gaziantep Sanayi Odası öncülüğünde ünlü yönetmen Turgay Ural ve Gaziantepli yapımcı Rauf Akıncı tarafından Ferit Ginol anısına Gaziantep’i tanıtmak amacıyla klip çekildi. Klipte nefesli çalgılardan balaban virtüözü Azerbaycanlı Alihan Samedov, dünyaca ünlü flütçü Nihan Atalay, Azerbaycan’ın “Süper Starı” olarak tanınan Azerbaycan Devlet Sanatçısı Brilliant Dadaşova, ses yarışması yarışmacılarından Nizamettin Safa, ünlü oyuncular Mesut Akusta, Ebru Ojen Şahin, T. Selçuk Yerlikaya, ünlü besteci, oyuncu ve Türk Halk Müziği Sanatçısı Sadık Gürbüz, Kazakistanlı sanatçı Moldiyar Yargebekov, Japon sanatçı Chikara Shiojima yer aldı. Klipte ünlülerin yanı sıra kentteki üniversitelerin konservatuar bölümü öğrencileri ile Gaziantep ve 20’yi aşkın ildeki yerel sanatçılar da yer aldı.
Yaklaşık 50 sanatçının kamera karşısına geçtiği klipte Gaziantep’in Bayazhan, Dülükbaba, Tütün Hanı, 14 Şehit Anıtı, Naib Hamamı, Bedros Kilisesi, Zeugma Mozaik Müzesi, Zincirli Bedesten, Yesemek Açık Müzesi, Şahinbey Minyatürk ve teleferiği, Masalpark, tarihi Amerikan Hastanesi, Kendirli Kilisesi, Bakırcılar Çarşısı, Şehreküstü Konakları, Gaziantep Kalesi, Erikçe Ormanı, Botanik Park, Altın Çim Parkı, tarihi Yaprak Mahallesi gibi turistik, doğal ve tarihi yerleri işlendi. Klipte sanatçılar “Bahçalarda mor meni”, “Lingo lingo şişeler”, “Helvacı helva” şarkılarını art arda seslendirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.