Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EXPO 2016’da üç ünlünün konseri bir arada

EXPO 2016 Antalya’da Yusuf Güney, Derya Uluğ ve Altan Çetin sahneye çıktı. Sevilen sanatçılar şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.EXPO 2016 Antalya Tukcell Büyük Amfi Tiyatro, birbirinden ünlü 3 sanatçının konserine ev sahipliği...

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2016 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2016 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
EXPO 2016 Antalya’da Yusuf Güney, Derya Uluğ ve Altan Çetin sahneye çıktı. Sevilen sanatçılar şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.
EXPO 2016 Antalya Tukcell Büyük Amfi Tiyatro, birbirinden ünlü 3 sanatçının konserine ev sahipliği yaptı. Ertem Şener’in sunuculuğunu yaptığı gecede Hande Yener, Ebru Gündeş, Demet Akalın, Sibel Can, Gülben Ergen başta olmak üzere Türkiye’nin önde gelen sanatçılarına bugüne kadar onlarca şarkı veren besteci Altan Çetin, bu kez şarkılarını kendi seslendirdi. Çetin, bugün piyasaya çıkan “Sahibinden” isimli albümünde yer alan şarkıları sevenleriyle birlikte söyledi. Catwork’ün de katkılarıyla özel teknik altyapılarla büyük bir titizlikle hazırlanan albümde yer alan şarkılarını seslendiren Altan Çetin ilgiyle dinlendi.
Altan Çetin’in ardından ise “Okyanus” şarkısıyla beğeni toplayan Derya Uluğ sahneye çıktı. Uluğ’a sahnede erkek dansçılar eşlik etti. Derya Uluğ, şarkılarıyla sevenlerini coştururken, dans performansıyla da beğeni topladı.
Sahneye son olarak pop müziğin sevilen isimlerinden Yusuf Güney çıktı. Bugüne kadar çıkardığı albümlerde yer alan sevilen şarkılarını seslendiren Yusuf Güney, son albümü “Kaptan”da yer alan şarkılarına da konserinde yer verdi. Konseri izlemeye gelen vatandaşları kendine hayran bırakan ünlü sanatçı, şarkılarını da sevenleri ile birlikte söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.